2777
2789

اندازس ✨

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا. خیلی اندازس

🛤️آدم وقتى یه بازى رو شروع میکنه ممکنه ببازه ولى وقتى بازى نکنه همیشه بازندست... 🏚️کمک های عمو ترامپ رسید #۱۶۸_میناب 🧠خوفناکترین نوع بشر کسی است که؛ فهمش کم و اعتقادش زیاد است!

ما 21 ساله، راضیم منبه اختلاف سن نیست به درک متقابله

اختلاف سنی ۲۱ سال؟؟؟؟؟

🛤️آدم وقتى یه بازى رو شروع میکنه ممکنه ببازه ولى وقتى بازى نکنه همیشه بازندست... 🏚️کمک های عمو ترامپ رسید #۱۶۸_میناب 🧠خوفناکترین نوع بشر کسی است که؛ فهمش کم و اعتقادش زیاد است!

با اجازه استاتر

دوستان عزیز ختم سوره یس هست، به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه ان شاءالله

هر کس مایله که توی ختم شرکت کنه لایک کنه التماس دعای فراوان

تا نیمه شب هم فرصت داریم تا سوره یس را قرائت کنیم