⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
واسه من اندازش خوبه فقط افتادگی داره باید لیفت بشه ولی میترسم خوب درنیاد🥴
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
واقعا منو که خیلی ترسوندن اندازه دوتاش یکیه ؟میترسم بعدش بزرگ کوچیک بشه
دنبال دکتر خوب بگرد
تحقیق کن
مهارت جراح خیلی مهمه
نه نگزان نباش انجام میدی و عالی میشه ❤️
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
دنبال دکتر خوب بگرد تحقیق کن مهارت جراح خیلی مهمهنه نگزان نباش انجام میدی و عالی میشه ❤️
متاسفانه شهر ما کوچیکه و دوسه تا دکتر تو این زمینه داره
که از اونا فقط یکیشون خانومه و مجبورم پیش همون برم
متاسفانه شهر ما کوچیکه و دوسه تا دکتر تو این زمینه داره که از اونا فقط یکیشون خانومه و مجبورم پیش هم ...
اگه مطمئن نیستی ازش یه شهر دیگه برو عزیزم
ارزش داره
من خودم دکتر خوب پیدا نکردم خارج از ایران انجام دادم و سالهاس راضیم
اصلا نه جای بخیه نه هیچ عوارضی
اگه مطمئن نیستی ازش یه شهر دیگه برو عزیزم ارزش دارهمن خودم دکتر خوب پیدا نکردم خارج از ایران انجام د ...
نه من بچه کوچیک دارم نمیشه شهر دیگه برم
بعد کلا شهر دیگه هزینش بیشتر میشه که ندارم
در اصل عمل توده زیر بغل باید انجام بدم ولی میگم از دکتر بپرسم اگه شد که باهاش عمل لیفت سینه هم واسم انجام بده