2777
2789
عنوان

پرایتی...

115 بازدید | 9 پست

اشب که تیممون گل کاشت البته به کمک گل خودی زدن مراکشی بردن..

رفتیم بیرون وایسادیم کنار دروازه دولت اصفهان شوهرم رفت جاتون خالی بستنی از سلاطین گرفت اومد

همونجور که تو ماشین نشسته بودیم داشتیم بستنی میخوردیم..

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

خخخخ

😂

هنوز من هستم.هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید درهر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکندو جنسش عوض نمی شود ومی دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد،چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای،چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت راببینم …می خواهم شاد باشی …این را من می خواهم …تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا،،من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که میخوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود …نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا میخواند به زیستن!😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول سه دختر جوان وایساده بودن سر خیابان و همینطور موتوریاا رد میشدند..هرچندتاشون بهشون میگفتن سوارشین اینا اول سوار نشدن بعدش هی بهم میگفتن اَه باید سوار اون یکی میشدیم اَه تو چرا با اون نرفتی...

بعدش یه پرایتی اومد یه مرد میانسال که بهش نمیخورد منظور بدی داشته باشه سوارشون کردو رفتند..

بعدش باز دو تازن با یه دختر 9 ساله با دو تا دختر 16 یا 17 ساله حدودا اومدند همونجا وایسادند

بعد دوباره یه پرایتی اومد که با بغیر از راننده 3 سرنشین دیگه داشت وایسادن واسه اینا..هی اصرار که بیاین سوار شین جالب اینکه اول زن با دختر کوچیکه سوار شدند بعد زن دومیه سوار شدن

اون دوتا دخترااا گفتن نه ما با یه ماشین دیگه میام که زن دومی به زور سوارشون کرد

فکرکنید 8 نفر تو یه پرایت 

پسرااا هم خوش خوشونشون شده بود که یهو 4تا زن سوار کردند

به یاد دایی خدا بیامرزم که 4 ماه فوت کرده که عزیزترینم بود میدونم الان اگه بودش چقدر شادی میکرد واسه این برد

به یاد اون پرایدو گفتم پرایت لطفا برای شادی روحش صلوات بفرستین خیلی برام عزیز بود