2777
2789
عنوان

بی بی چک

35 بازدید | 6 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر من تقریبا ۳ ماهه ازدواج کردم اقدام هم کردم چون تنبلی و کیست دارم میترسم برا همون جلوگیری نکردم ۱ ماه اول پریود نشدم ماه دوم تاریخ ۳۰ ام پریود شدم و دوبار ۱۳ روز بعدش بازم پری شدم الان هم از وقت پریودم ۱۲ روز گذشته دیروز تست زدم ۱ خط پررنگ اورد خط دومی هم خیلییی کمرنگ افتاده بود باید دقت میکردی الان صبح هم باز زدم کاملا منفی شد خیلی استرس دارم نکنه بخاطر اینا نتونم باردار بشم درسته هنوز زوده ولی اونقدر فکرو خیال میاد سراغم دکتر دوماه پیش رفتم قرص جلوگیری داد فازش رو متوجه نشدم ترسیدم اونارو نخوردم

سلام چ خبره تازه ۳ ماه ازدواج کردی بچه برا چی میخوای من از ترس با رابطه سطحی بدون دخول. ۴ بار اورژان ...

چون تو ارثمون هست میترسم بعد از اون هم مشکلم یکی دوتا نیست ک تنبلی و کیست هم دارم دکتر میگ جلوگیری کنی با وجود اینا ممکنه رحمت دیگ قبول نکنه و سخت باردار بشی میترسم براهمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنبلی دارمرحمم رو ب عقب کجهولی ۴ تا اورژانسی خوردم برا ی رابطه سطحی

ازدواج کردی؟ این کارو با خودت نکن فردا به مشکل میخوری خودم با چشم خودم دیدم این اتفاق واسه نزدیکانمون افتاده

ن هنو دخترم. نامزدیم نرفتم سر خونه زندگی با اورژانسی؟

اهااا حله پس یجور دیگ جلوگیری کن زیاد سمت قرص نرو بالث میشه رحمت حساس بشه بعدا هم اگه بخوای قبول نکنه اسپ*رم. اینو دکتر بهم گفته بود اره یکی از فامیلامون بخاطر درس و دانشگاه جلوگیری کرد مکرر الان بیشتراز ده ساله دکتر میره میاد هیچ خبری نیست ولی یه نفرو دیدم تو ازمایشگاه اون گفت ۳ سال جلوگیری کرده الانم حاملست بستگی به ادمش داره دیگ ماهم بی خبر که از کدوم مدلشیم