2777
2789
عنوان

یادگارت

41 بازدید | 9 پست

همین الان تهرانم

فرسنگ ها دور از تو

تصمیم گرفتم محل کارمو بیارم اینجا پیشرفت کنم

صبح مصاحبه کاری داشتم

هرکاری کردم نتونستممم امید دلموو ک برگشتن تو بود رها کنم و بیام اینجا و برای همیشه از دستت بدم

قبل مصاحبه خوابتوو دیده ام

🥺💔

از خواب پریدم نفهمیدم گفتی بهم برمیگردیم یا نه ...

ولی یادمههه دنبالم میگشتی 😭

فقط از خداا میخواستم کمکم کنه تو این تصمیم گیری

اوتقددد دلم تنگ شد ای یار فرموشکارر

تا دم شروع به کار رفتم

و همه چیو کنسل کردم و الانم

بلیط گرفتم و برمیگردم 🥺

شاید سرنوشت جوری رقم خورد روزی بهم رسیدیم و این تاپبکو خودم نشونت دادم و فهمبدی عشق یه دختر تا چه حده

شایدم روزی ازدواج کردی و اینو خوندی

و قطعااااون روز من پشیمون نیستم چرا بخاطر تویی ک نیستی از این موقعیت خوب گذشتم

ولی تو قطعا پشیمون از دست دادن معشوقت میشی :)

نمیخواستم برات تاپیکی به یادگار بذارم

ولی این استثنا :)

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

یه جا مینوشتی گذرش بیوفته بنده خدا بیاد نینی سایت چیکار

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...

یه جا مینوشتی گذرش بیوفته بنده خدا بیاد نینی سایت چیکار

عنوان تایپک

و اسم کاربری رو ببینی یکسان

با یه سرچ ساده تو گوگل میشه به اینجا رسید

وقتی خودم زمانی گفتم این کلمه "یادگارت "رو سرچ کنه .

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها ایشالا دلت آروم بشه عزیزم سخته

ممنونم

عنوان تایپک و اسم کاربری رو ببینی یکسان با یه سرچ ساده تو گوگل میشه به اینجا رسیدوقتی خودم زمانی گفت ...

آها

ایشالا دلت آروم بشه عزیزم سخته

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...

اگه گذرت به اینجا افتاد منم بنویسم

بد باختی پسر

همچین دختری رو که انقدر دوستت داشت...

اگه گذرت به اینجا افتاد منم بنویسم بد باختی پسر همچین دختری رو که انقدر دوستت داشت...

💕قربونت برمم

عزیزممممموقتی دختر عاشق بشه واقعا اون پسر خوش شانس هست چون هر کاری براش میکنه...تروخدا قدر این دخترو ...

یار قدر ندونست ..🥲

عاقبتت بخیر باشه💕