2777
2789
عنوان

اسم الناز

51 بازدید | 7 پست

بچها من دیشب با دوستم صحبت میکردم بعد اون اسمش النازه بعد حالا هی میگفت من اسمم ترکی و بهش گفتم دو ریشه ای گفت اره دیگه ترکی ایرانی و بابام گفت من برات انتخاب کردم . حالا نظرتون راجع به اسم الناز چیه چه چیزی براتون تداعی میکنه؟ البته این دوست من متولد۸۳ هست بعد من مامانم الناز رو میدونسته سال تولد من ولی خوب چون دوست نداشته نذاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از چیزهایی که در اسامی مهمه، شخصیت انسانه.

یعنی صاحب اسم، به اسمش معنی و شخصیت میده.

من یه دوست داشتم، اسمش الناز بود؛ اخلاق خوبی نداشت، دید بالا به پایین داشت و همه رو مسخره می کرد.

من با شنیدن اسم الناز یاد اون دوستم می افتم.

کاش اینطوری نباشیم. 💚

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸