2777
2789
عنوان

پسرای هیکلی

179 بازدید | 19 پست

من اصلا برام پسرای قد بللللند و هیکلی و سیکس پک دار و باشگاهی و ساعت رولکس و عطر تلخ و... واسم مهم نبود همیشه میگقتم پسری که صداقت داشته باشه انسان باشه قیافشم معمولی باشه اوکیه. من خودم قدم بلنده لامصب امروز خواب دیدم یه پسر قددد بلند و هیکل باشگاهی و خوش تیپ یه جا واستاده رفتم جلو کنارش ایستادم کنارش خیلی قد کوتاه به نظر میومدم سرم تا ارنجش بود. چشمام قلبی شد گفتم واااای تا حالا همچین کیسی که انقدر ازم بلند باشه ندیده بودم. همیشه تو واقعیت یا هم قدم با پسرا یا چند سانت بلند ترن. ولی اینم بگم طرف رفتارش عین لا*شیا بود. تو حقیقت غالبن هم همینن اکثرن تنوع طلب و بی تعهدن اینجور پسرا.

نظر شما چیه پسر معمولی یا پسر خوش هیکل و ل. اشی😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر تو خوابت شاید اکس من بوده🤣

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

هیکل و بدن رو فرم همش نشونه لاشی بودن نیستمن خودم ۱۲ سال ورزش میکنم ولی رو فرمم جوری که قد وزنم بخور ...

نه نمیگم نشونه لاشی بودنه. میگم اکثرن دیدم این شکلی هستن. وگرنه همشون منظورم نیست. بیا و قبول کنیم تا پسرا بازو دار میشن و یکم پول بهشون میرسه تنوع طلب میشن

لاشی بازیاش نمک زندگیه (خدا خودش منو به راه راست هدایت کنه ایشالا)

بگو امین یا رب العالمینicon

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

پسرای لاشی عاقبتشون میشه اکس لاشی. همون بهتره اکسه شما برو نکست😁

نه دیگه دوست پسر یخicon

پشت دستمو داغ کردم.