2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید شروع کنی این روزا هیچوقت نمیان ها

میدونم🥲 اگه امسال قبول نشم نابود میشم🥲 ولی هنوز فقط کاابا رو گرفتم قلمچی ثبت نام نکردم نمیدونم چطور شروع کنم

میدونم🥲 اگه امسال قبول نشم نابود میشم🥲 ولی هنوز فقط کاابا رو گرفتم قلمچی ثبت نام نکردم نمیدونم چطو ...

رشتت چیه؟

گر رسم زمانه ست همرنگ جهان بودنمن رنگ خودم باشم، رسوا شدنم بهتر

انسانی هستم

اها متاسفانه نمیتونم راهنماییت کنم ولی شروع کن انسانی خیلی هارو دیدم با1سال خوندن حتی وکالت هم قبول شدن

اها متاسفانه نمیتونم راهنماییت کنم ولی شروع کن انسانی خیلی هارو دیدم با1سال خوندن حتی وکالت هم قبول ...

هدف اولم فرهنگیانه🥲 اگه قبول نشم هیچوقت اون ادم سابق نمیشم🥲

هدف اولم فرهنگیانه🥲 اگه قبول نشم هیچوقت اون ادم سابق نمیشم🥲

ببین برای 1سال این اگه و نمیشه رو بزار کنار فقط تلاش کن الانم ب جا اینکه تو سایت باشی برو دنبال درست

ببین برای 1سال این اگه و نمیشه رو بزار کنار فقط تلاش کن الانم ب جا اینکه تو سایت باشی برو دنبال درست

واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم🥲 میخوام برم قلمچی ثبت نام کنم از یکم دیگه شروع میکنم

اگ مشارو داری ک خب اگ نه برو تلگرام دنبال موسسه شماتیک بگرد خواستی مشاوره بگیر ازشون نخواستی سرچ بزن مطالب مرتبط با رشتت بیاد یکم از سردرگمی دربیای

واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم🥲 میخوام برم قلمچی ثبت نام کنم از یکم دیگه شروع میکنم

چرا ماز ثبت نام نمیکنی

من تجربیم برا منی ک تجربیم خیلی ب کارم اومده تازه الان شرایط اقساط رو هم داره خداییش بهترین موسسه هست هر اندازه ای ک ازت پول میگیره دو برابر اون بهت خدمات میده