2777
2789
عنوان

بدبخت شدممم😭😭

233 بازدید | 10 پست

موهام اینقدر بلند و خوشگل شده بود دیوانه شدم گفتم برم یکم کوتاه و مرتب کنمش آرایشگره گندددددد زده تو موهام

موهامو خیلی کوتاه کرده دارم دیوانه میشم توروخدا میشه هرچیزیییی که میدونید به مو آسیب نمیزنه و باعث زودتر بلند شدن موهام میشه رو بگید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخودی حساس نشوبابا بلندمیشه. الان شده تا کجات؟

اصلا ی مدل دیگه میخواستم ی مدل دیگه زد چتریام که افتضاححح همش میزنم کنار بعد من موهام ۲۰ سال پایین تر از شونه هام بود الان پشت موهام اومد تا سر شونه هام حتی یکم بالاتر جلوی موهام تا یکم پایین تر گوشام اصلا اونچیزی که میخواستم نشد ۸۵۰ هم گرفت برای ی همچین افتضاحی

اصلا ی مدل دیگه میخواستم ی مدل دیگه زد چتریام که افتضاححح همش میزنم کنار بعد من موهام ۲۰ سال پایین ت ...

خیلی زیاد گرفته ازت . ولی مهم نیست زودی بلندمیشه بیخیال بابا. از الان سرمو غصه بخوری بعدها سر تک تک چیزا ام میشینی حرص میخوری

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

خیلی زیاد گرفته ازت . ولی مهم نیست زودی بلندمیشه بیخیال بابا. از الان سرمو غصه بخوری بعدها سر تک تک ...

دآرم دیوانه میشم من بیرون هم میرم چیزی رو سرم نمیذارم الان دیگه بیرونم نمیتونم برم روانی کل موهامو کوتاه کرد

دآرم دیوانه میشم من بیرون هم میرم چیزی رو سرم نمیذارم الان دیگه بیرونم نمیتونم برم روانی کل موهامو ک ...

icon

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر