2777
2789

بچهامن بایه نفر دوست بودم بعد کات کردیم.من همیشه توقنوت نمازم ازخدا ویژگیهایی که دلم میخاست همسرآیندم داشته باشه رو میگفتم. این پسر دقیقاهمون ویژگیهارو داشت

تواین ۲۷ سال عمرم کسی اندازه این پسر به دلم ننشست

هم فرکانس بودیم خیلی باهاش راحت بودم ازهمه نظرهمونی بود ک میخاستم

اونم ازم خوشش میومدباهام راحت بود کلا ازهم انرژی مثبت میگرفتیم ولی نمیدونم چرا قصد ازدواج نداشت

یماهه کاتیم

من بعداون بایه نفرآشناشدم براازدواج ولی اصلا اصلا به دلم نبود و ردش کردم

بعداشنایی باخاستگار بدتر دلم گرفت و اکسم توذهنم اومد چون فک نمیکنم دیگه کسی جز اون به دلم باشه

شماها یااطرافیانتون تجربه ای دارین از اینکه بادعاکردن به کسی میخاستن رسیده باشن مثلایکی از طرفین قصد ازدواج نداشته ولی شده

یا کات کردن بعد مدتی برگشتن ب هم و ازدواج کردن؟

منظورم دعای دعانویس نیست.

همین دعایی که خودمون مستقیم ازخدامیخوایم.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

خواهر زاده ام بعد از ۱۳ سال

۱۹ سالگی با یه آقا پسری دوست میشه این آقا اون زمان ۴۱ بوده

رابطه ای اینا به تعریف خودش زیبا بوده اما به محض اینکه اون آقا متوجه اختلاف سنی میشه دوری میکنه

حدود چندماه بعد هم ویزاشون اومد ایران رو ترک کردن

۱۳ سال بعد عروسی دختر عموش به ایران اومد

و با اون اقا اتفاقی ملاقات کرد اذدواج کردن و یه دختر و پسر دارن

هنوز موضوعشون برام زیبا و عجیبه اینکه اگر دو نفر متعلق به هم باشن دوباره سر راه هم قرار میگیرن و هیچ مانعی نیست

اونم مثل تو بود خیلی علاقه داشت بهش اما رها کرد و زندگی جدید آغازکرد

توم رها کن و زندگی جدیدی آغاز کن و مطمن باش اگر متعلق به تو باشه بهت برمیگرده

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر زاده ام بعد از ۱۳ سال ۱۹ سالگی با یه آقا پسری دوست میشه این آقا اون زمان ۴۱ بوده رابطه ای اینا ...

یه حسی درونم میگه متعلق به منه

چون هم فرکانسیم

عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی و این موضوعو گفتی

خیلی دلگرم شدم

دختره دعاهم میکرد ک بااین شخص ازدواج کنه؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
یه حسی درونم میگه متعلق به منهچون هم فرکانسیمعزیزم ممنونم که وقت گذاشتی و این موضوعو گفتیخیلی دلگرم ...

نه

سالهای اول بخصوص بعد اینکه ایرانو ترک کردن دچار یه افسردگی شد

ولی بعدش زندگی آغاز کرد تحصیل شغل

رابطه با آدمهای جدید

و بقول خودش در ذهنش بود اما نه اونقدر که هر لحظه باشه پذیرفته بود ندارتش

اما خب متعلق بهش بود و تهش دوباره کنار هم قرار گرفتن

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

نه سالهای اول بخصوص بعد اینکه ایرانو ترک کردن دچار یه افسردگی شد ولی بعدش زندگی آغاز کرد تحصیل شغل ر ...

متوجه نشدم یعنی پسره به عروسی دخترعموش اومده بود دوباره خواهر زاده ات دید ازدواج کردن؟

متوجه نشدم یعنی پسره به عروسی دخترعموش اومده بود دوباره خواهر زاده ات دید ازدواج کردن؟

نه خواهر زاده ام رفت محل کارش (مغازه اش ) ببینتش و اونجا دوباره همه چیز آغاز شد

الان خیلی میگذره ۶ ساله اذدواج کردن

دعانویس واقعی پیدا کنی کارت حل میکنه الان کلاه بردار زیاد شده

شما میشناسی؟

والا دوست من بیحجاب و باز هست از نظر پوشش و به دعا اعتقادی نداره اکسش برگشت بعد یکسال ازدواج کردن بچ ...

یکسال کات بودن بعد برگشت؟

تو تبریز هست حضوری منم دنبال کسیم آنلاین باشهتو اینستا fallmeri Telesmsiyah هست بقیه مطمئنم کلاه برد ...

مراجعه به دعانویس شرکه

بااجنه در ارتباطن شاید کارآدم حل شه

ولی بعدش مشکلات بیشتری بوجود میاد