2777
2789
والا انلاین گیم میزنه کر کر خندش با دوستاش به راههتازه سر بچهاش داد میزنه ساکت باشین صداتون میره اون ...

ادم بی مسئولیتی احتمالا یا خودخواه فقط فکر خوشی خودش

از اول ازدواجتون همین طور بود؟؟؟؟

اگه نبوده شاید کسی جادو جمبلش کرده

سر اینکه به من و بچه هاش حتی نیاز های خونه بی اهمیته و روزی ده یازده ساعت یکسره انلاین گیم میزنهیه س ...

گیم میزنه؟! 🫤 مگه چند سالشه؟ ببخشید شغلشون چیه؟

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی داره زن کجاش ضعیف ،زن ناز مرد نیاز ،مرد باید دنبال زن باشه ن زن

بله درسته اما وقتی مرد ببینه شما بهش نیاز داری مثلا بی پولی یا بی کسی یا حامی نداری یا همه دنیات اونه اونوقت متوجه میشه که شما بهش نیاز داری... هرچی بیشتر احساس نیازمندی ت رو درک کنه قدرت ناز داشتن ت کمتر میشه

۳۲ سالبهم میگه خودمو با گیم سرگرم میکنم که نرم سراغ دختربازیخب مرد خوب خودتو با زن و بچت سرگرم کن

لا اله الا الله ! آخه این چه توجیهیه؟🫤 خودمو سرگرم میکنم نرم دختربازی؟!! اگه میخواستی بری چرا ازدواج کردی؟ چرا بچهدار شدی؟

چه توجیه مسخرهای ! عذر بدتر از گناه میاره !

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

بله درسته اما وقتی مرد ببینه شما بهش نیاز داری مثلا بی پولی یا بی کسی یا حامی نداری یا همه دنیات اون ...

ن دیگه ادم باید به همچین مردی بفهمونه حتی شده بره کارگری یا بهزیستی میره ولی قید اون مرد میزنه

بعدم اگه اون مرد واقعا مرد باشه نر نباشه این کارا نمیکنه با یه زن بی کس

۳۲ سالبهم میگه خودمو با گیم سرگرم میکنم که نرم سراغ دختربازیخب مرد خوب خودتو با زن و بچت سرگرم کن

واقعا براش متاسفم خانوم فکرت خودت وردار ینی چی ببخشید غلط کرد ازدواج کرد بچم کاشت که الان برا کاراش دلیل بتراش که اگه نزاری میرم زن بازی

بگو اگه دست ورنداری مهرم میزارم اجرا تا ادمت کنم

سر اینکه به من و بچه هاش حتی نیاز های خونه بی اهمیته و روزی ده یازده ساعت یکسره انلاین گیم میزنهیه س ...

الان دلیل قهرتو میدونه،؟

تو خونه نمیشد قهر بمونی ؟یا گفتی وفایده نداشته که مجبور شدی بری

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

جرا میخای برگردی ب خونه ی این شخص؟؟

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

جونی اگه درست نمیشه مهرت بزار اجرا بچهاتم بنداز تو دامنش برو به زندکیت بزس بعدم خسته میشه یه ماه بعد ببینه بچهات میگن مامان مامان مسارشون پیش تو مجبور میشه نفقشونم بده

وا نزدی دهنش خون بیاد؟چ حرفیه خدایی

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم