2777
2789
عنوان

انتقال جنین

126 بازدید | 14 پست

سلام خانما میشه لطفا برای نتیجه گرفتن از انتقال جنین یکی یه دونه صلوات و آمین بگید شاید نفس های شما اثر کرد انتقال جنینم به ثمر نشست 😔

خدایا دستم زیادگرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

فرستادم عزیزم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

انشاءالله انشاءالله

نشاسته و ماکارونی بخور و سیب زمینی

استراحتت نسبی باشه آشپزی اصلا نکن نذار گرمت بشه

حمام خیلی کوتاه و توی حمام هم بشین آب هم گرم نباشه زیاد

توالت فرنگی

پله تا میتونی بالا و پایین نکن

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله انشاءالله نشاسته و ماکارونی بخور و سیب زمینیاستراحتت نسبی باشه آشپزی اصلا نکن نذار گرمت بش ...

مممنون از دعای خیرت و راهنماییات

مرسی عزیزم خداکنه😢

ای جانم چندوقته انتقال دادی انشائ الله هرچ زودتر یه بچه ی سالم و صابح و پرروزی نصیبتون بشه یادخودم افتادم ک ۱۴۰۳این حال داشتم الان دخترم نازم نفسم بغلمه خدایاشکرررررت خدایا توروقسم ب حرمت جد دخترم این حانوم خوش قلب مهربونم ب ارزوش برسه نتیجه ی تلاشهاشو ببینه الهی امین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای جانم چندوقته انتقال دادی انشائ الله هرچ زودتر یه بچه ی سالم و صابح و پرروزی نصیبتون بشه یادخودم ا ...

توروخدا بازم دعا کن انشاءالله منم سال دیگه بغلم باشه شهریور میرم برای انتقال الان دارم دارو آمادگی قبل انتقال مصرف میکنم یه بار قبلا انتقال دادم منفی شد این بار دومم هست مرسی بابت دعای زیبات💚

توروخدا بازم دعا کن انشاءالله منم سال دیگه بغلم باشه شهریور میرم برای انتقال الان دارم دارو آمادگی ق ...

بزرگترین تجربم تواین راه فقط و فقط خونسردی و نداشتن استرسه استرس قاتل همه چیزه هرروز یه ساعت پیاده روی کن ازفردا شروع کن چیزای گرم و سردو رعایت کن متعادل باش غذاهای چرب سرخ شده فست فودی تااطلاع ثانوی ممنوع نوشابه چیپس پفک چون بشدت باداروهایی ک واسه انتقال میخوری تداخل ایجادمیکنه بخاطر مواد افزودنی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بزرگترین تجربم تواین راه فقط و فقط خونسردی و نداشتن استرسه استرس قاتل همه چیزه هرروز یه ساعت پیاده ر ...

اینجا هوا بشدت گرمه نمیشه رفت پیاده روی ولی سعی میکنم برم از فردا

بزرگترین تجربم تواین راه فقط و فقط خونسردی و نداشتن استرسه استرس قاتل همه چیزه هرروز یه ساعت پیاده ر ...

فکر شدن و نشدن خودش استرس میاره نمیشه هم فکر نکرد

فکر شدن و نشدن خودش استرس میاره نمیشه هم فکر نکرد

دقیقا وای من فقط قران و زیارت عاشوراو حدیث کسا میخوندم خیلی توروحیم تاثیرداشت

دقیقا وای من فقط قران و زیارت عاشوراو حدیث کسا میخوندم خیلی توروحیم تاثیرداشت

دقیقا...قرآن شفاست ...خدا خودش تو قرآن گفته ما هو شفا و رحمة للمومنین ..سوره داریم رزقت زیاد میکنه سوره داریم رابطه ات با همسرت محکم میکنه سوره داریم گمشده پیدا میکنه شفا تو همه آیه هست...حدیث کسا که من وقتی روحیه ام خرابه داروی افسردگیه😂بخدا قسم حیف که مردم غافلن از قرآن