2777
2789
عنوان

بیاید نظربدید

39 بازدید | 13 پست

دوستان من ۲۴سالمه و لیسانسمو پارسال گرفتم

تاالان هیچ دوست پسری نداشتم حتی دیت هم نرفتم.شاید باورتون نشه درحد چت هم باهیچ پسری ارتباط نداشتم تاحالا.توتمام چهارسال دانشگاهم حتی یه نفر هم بهم پیشنهاد دوستی نداد ومنم تمایلی نداشتم وارد رابطه بشم.شاید فکرکنید اعتماد به نفس پایینی دارم یاتیپ وقیافم امروزی نیست،اما برعکس،هرجمعی که میرم میدرخشم وهمیشه خوش استایلم وچهره وموهای مرتب وآرایش کرده وهیکل خوبی هم دارم خلاصه نمیخوام بگم همه چیزتمومم اما هیچ عیب وایرادی هم توخودم نمیبینم.قبلا برام مهم نبود ولی حالا احساس میکنم نیاز دارم وارد رابطه بشم.به نظرتون من آدم نرمالی ام که تاحالا هیچ رابطه ای نداشتم؟؟

اینم بگم که الان چندماهه شاغلم وهمیشه درزندگیم دختر مستقلی بودم وبااینکه دوتا برادر بزرگتر داشتم وتا هفت هشت سالگی پدرداشتم اما هیچوقت سایه هیچ مردی رو درزندگیم حس نکردم وازسن نوجوانی حتی خریدهای خونه رو خودم به تنهایی انجام میدادم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

در رفتار جستجو کن....باید ببینی در رفتار اجتماعی برخورد شما چطوری یه؟

من توچشمای مردا نگاه نمیکنم وبا اکثرمردا برخورد سردی دارم.همیشه محترم برخورد میکنم اما خیلی خنثی وسرد.به نظرتون دلیلش اینه؟

به نظرت پسرا راجع به همچین دختری چه فکری میکنن؟میترسم بعدا واسه ازدواجم به مشکل بخورم

هیچی خوب وخانوم من هیچ وقت دوست پسر نداشتم پیشنهاد هایی بود که درحد خودم نمیدیدم اصلا که چی روح وروان خودتو بزاری پای کسی که اصلا معلوم نیست تهش چی میشه آخرم باشوهرم سنتی آشنا شدیم یه دوره آشنایی داشتیم ازدواج کردیم

من توچشمای مردا نگاه نمیکنم وبا اکثرمردا برخورد سردی دارم.همیشه محترم برخورد میکنم اما خیلی خنثی وسر ...

ااین کار که درست و به جا است.حیای شما رو نشون میده.اما میشه تو جمع فامیل شروع کرد....تو جمع خودمون های فامیل و دوستی های دور همی یه کم بذله گو.....اهل حرف باشید......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
هیچی خوب وخانوم من هیچ وقت دوست پسر نداشتم پیشنهاد هایی بود که درحد خودم نمیدیدم اصلا که چی روح وروا ...

بعدا در ازدواج به مشکل نخوردید؟من فکرمیکنم اگر بخوام ازدواج کنم دربرخورد با نامزدم خیلی خجالتی وناشی به نظر میام چون همه چیزو قراره برای اولین بار تجربه کنم آبروم میره

یعنی توی جمع فامیل به چشم بیام خواستگارپیدامیکنم؟

ببالاخره...استارت شیرین اومدن ت اول از فامیل و همسایه و دوست شروع میشه.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
بعدا در ازدواج به مشکل نخوردید؟من فکرمیکنم اگر بخوام ازدواج کنم دربرخورد با نامزدم خیلی خجالتی وناشی ...

نه بابا ربطی نداره یه دخترباروحیه سالم باشی بهتره یایه ادمیکه با احساساتش بازی شده؟