2777
2789
فکر نکنم میانگین سی درصد پرستاری اینا میده نه فیزیوالبته بستگی به محل دانشگاه و روزانه یا ... بودنش ...

نه عزیزم اون برا قدیما بود

الان با معدل خوب بالای ۱۹ونیم حتی میانگین بیست هم پزشکی میشه اورد چه برسه به بقیه رشته ها

🥸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیزیو هم معدل و کنکور اینارو باید در حد پزشکی بزنی که بیاریچند تا کارنامه ببین مقایسه کن میفهمی

من دوساله کارنامه هارو نگاه میکنم

فیزیو مثلا 2000 و خورده ای بشی دانشگاه های تهران میاری

اما پزشکی باید زیر 800 اینا باشه برا تهران

درسته ظرفیت فیزیو کمتره اما تجربی جماعت (خودم تجربی ام) جون به جونش کنی عاشق دارو و دندون و پزشکیه اکثرا

یعنی شاید پزشکی تعهدی رو به فیزیو ترجیح بده

برا همین قبولیش اونقدرام سخت نیست نسبت به پزشکی دولتی

اللهم عجل لولیک الفرج✨

نه عزیزم اون برا قدیما بودالان با معدل خوب بالای ۱۹ونیم حتی میانگین بیست هم پزشکی میشه اورد چه برسه ...

میانگین بیست پزشکی میده؟جدی میگی؟حتی تعهدی هم نمیتونی بری با این درصد ، اونی که با این درصد پزشکی آورده سهمیه داشته

بعدم فرق هست بین فیزیو تهران و شهید بهشتی با فیزیو دانشگاه دارغوز آباد

من دوساله کارنامه هارو نگاه میکنمفیزیو مثلا 2000 و خورده ای بشی دانشگاه های تهران میاریاما پزشکی بای ...

خب قطعا دندون و دارو و پزشکی سخت تره آوردنش ولی فیزیو هم اتفاقا خیلی رقابت داره و درصد و معدل خیلی خوبی داشته باشی

میانگین بیست پزشکی میده؟جدی میگی؟حتی تعهدی هم نمیتونی بری با این درصد ، اونی که با این درصد پزشکی آو ...

واااا عزیزم 😕

تاثیر شصت درصد معدلو کم در نظر گرفتی

بعدم اینکه این مرز پزشکی بود هرچی بالاتر خب قطعا بهتره

🥸

واااا عزیزم 😕تاثیر شصت درصد معدلو کم در نظر گرفتیبعدم اینکه این مرز پزشکی بود هرچی بالاتر خب قطعا ب ...

نمیدونم داری شوخی میکنی باهام یا جدی هستی

میانگین ۲۰ پزشکی😂پس میانگین ۱۰ درصد بزنی حتما فیزیو میاری