2777
2789

خرید سر عقد لباس سر تا پا واسه عروس سر تا پا واسه داماد یعنی لباس و شلوار و کفش و اینا شما لوازم آرایشی هم باید بخره شوهرت کرم پودر و ضد آفتاب و مرطوب کننده و سرم شستشو و رژ لب و ... البته نظر من اینه ریمل و لاک و رژ مایع رو بذار یک ماه نزدیک عروسیت بخر که خشک نشه سشوار و اتو مو هم باید شوهرت بخره

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی حتی اتو مو ایناهم بردارم؟ لباس چند دست بردارم؟

اره اتو بردار ببین لباس زمستونی اگه واست شب چله ای میارن باید قبلش بری بخری کاپشن و بوت و اینا شوهرت هم باید شما واسش بخرین میمونه لباس تو خونه ای و لباس تابستونی سه چهار تا مانتو بخره واست دو تا شومیز مجلسی که واسه مهمونی ها دم دست داشته باشی یه کت تک هم بخره واسه وقتایی که مثلا عروسی میری موقع رفتن و اومدن با لباس مجلسیت بپوشی بیرون تالار اره اتو مو هم خوبه به درد میخوره ماشین ریش تراش هم باید واسه شوهرت بخری

اره اتو بردار ببین لباس زمستونی اگه واست شب چله ای میارن باید قبلش بری بخری کاپشن و بوت و اینا شوهرت ...

همه اینا لازمه ولی خب خیلی زیاد میشه فک کنم، تو این شرایط آدم نمیتونه ازدواج کنه! چه وضعشه

اره اتو بردار ببین لباس زمستونی اگه واست شب چله ای میارن باید قبلش بری بخری کاپشن و بوت و اینا شوهرت ...

شما هم تازه عروسی؟

میشه لیست بدی واسه شوهرم باید چی بخریم؟ با شناختی که من ازش دارم به یه شلوار قانعه😂

شما هم تازه عروسی؟ میشه لیست بدی واسه شوهرم باید چی بخریم؟ با شناختی که من ازش دارم به یه شلوار قانع ...

من یک ماه دیگه عروسیمه 😂 باشه عزیزم الان بهت میگم:

ببین لباس زمستونی رو قبل از جشن شب چله یا همون یلدایی باید بخرین

مثل کاپشن و شلوار و کفش

لباس های دیگه هم

تی شرت و پیراهن هست با شلوار معمولی مثلا لی یا پارچه ای

بعد ماشین ریش تراش هم باید بخرین واسش

اگه جشن عقد میگیرین چون با خانواده ی عروس هست جشن عقد باید واسه شوهرت کت و شلوار و پیراهن بگیرین اگه هم جشن عقد نمیگیرین فقط عروسیه که هیچی

عطر و ادکلن هم واسش بخر بعدا باید بذاری تو کمدش

من یک ماه دیگه عروسیمه 😂 باشه عزیزم الان بهت میگم: ببین لباس زمستونی رو قبل از جشن شب چله یا همون ی ...

مبارکهه🩵

دو روز بعد عقد محضری جشن عقد میگیریم خیلی کم مونده از استرس کلا جوش زدم

بعد باید لباس خونگی هم بگیریم براش؟ مثلا شلوارک و اینا؟

لباس زیر؟

مبارکهه🩵دو روز بعد عقد محضری جشن عقد میگیریم خیلی کم مونده از استرس کلا جوش زدمبعد باید لباس خونگی ...

اره لباس تو خونه ای هم بخر اصلا هم استرس نداشته باش ایشالا خوشبخت بشی عزیزم ❤️