2777
2789
عنوان

بد عکسی

201 بازدید | 40 پست

بچه ها من خیلی بد عکسم خصوصا با دوربین پشت گوشی

حالا این به کنار دوستم برداشته یکی از همین عکسایی که توش بد افتادم و چشمام تا به تا برداشته استوری کرده اونم چییی همه همکارام و خواستگارم هم این عکسو دیدن 🥲🥲خیلی واقعا ناراحت و غمگینم تازه دوستم ناراحت هم شده که چرا گفتم عکسو پاک کن من بد افتادم ....

بنده هم🤕

🕊19،18🕊یه ۲۰۷ مشکی !🤍به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد 🤍هوا سرده ولی بریم متور سواری ؟🤍من خوبم بابا من خوبم 🤍چشام فقط میسوزه 🤍قول میدم زنده بمونم قول میدم 🤍سپهر من کجایی بابا ؟🤍مامان منو ببخش ؟!🤍مامانی سرما اذیتت نکرد ؟!🤍پسرم مامان نمیبینم صورتتو؟!🤍بابا تو برو من میام بابا🤍چند بار صدام کردی پسرم من نبودم ؟؟🤍سینم سوخت سوختم 🤍دخترم دکتر بود 🤍میخوام فقط بابام پیشم باشه 🤍بچم الان یخ کرده نه ؟🤍مامان جان تو گور هم مامان نداری ؟!🤍نترسسس تروخداا نترسس پسربابا🤍آره این پسرمه 🤍بچه ها کمک تروخداا کمک🤍ببخشید که حرف زدم 🤍امروز هوا چه خوبه نه ؟!🤍مامانم دوسم نداشت کی دوسم دارع ؟🤍ببخشید .....🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین قشنگگ درکت میکنم منم همینم اصلاتوعکس یجوری بدمیفتماااا ارایش میکنم انگار هیچی ندارم چشام درشته ریزمیفته لب دارم لبم کوچولومیفته🤣ولی کاش حداقل دوستت ازت اجازه میگرفت که اوکیی بزارم یا نه

شکایت می کردی

ادعای حیثیت می کردی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

اینطور دوست ها از قصد این کارو میکنن چون بشدت حسودن

دقیقا منم کلی عکس با دوستم داشتم قشنگگگگ برداشت همون ک خیلی بد افتاده بودمو گذاشت😐حالا نمیدونم واقعا ازقصدگذاشت یا نه کلا براش مهم نی😐

چرا بدون اجازت این کارو کرده حداقل بهت میگفت این عکسمونو استوری کنم چطوره ؟ بنظرم باید بپرسه

اتفاقا قبلش عکسو برام فرستاد من گفتم من تو این عکس خیلی افتضاح افتادم چشمام انگار خمارا خیلی افتضاحه اینو نفرست یهو رفتم دیدم بله استوری شده با تگ درشتتتت 🥲فقط جیغ زدم

اینکه میخوای به دوستی باهاش ادامه بدی یا نه به خودت مربوطه ولی درمورد عکست غصه نخور همه ادما براشون پیش اومده تو عکس بد بیفتن و اوناییم که استوری رو دیدن تورو تو زندگی واقعی دیدن پس مهم نیست