2777
2789
عنوان

محیط کار جدید

89 بازدید | 7 پست

فردا وارد محیط کار جدید میشم،کاملا شیک و مرتب،لباس جدید خریدم از سر تا پا.اسکراب و کراکس جدیدم گرفتم که بپوشم و حتی ادکلن شیک و گرون.استرس دارم باهام خوب رفتار نشه و باهم ارتباط نگیریم.کارم خودش خیلی سنگینه و نمیتونم رفتار سنگین و بد دیگران رو هم باهاش هندل کنم.بدیش اینه ادم خشک و جدی هم بنظر میرسم و میترسم فکر کنن مغرورم یا مسخرم کنن.خدایا ب امید تو

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🍫|🌱|💕|📚|🍸

اگ بیمارستانی مت ک رفتم سه ماه گفتن آزمایشی کارکن😂هیج کاری بهم تقریبا ندادن روزای اول

اگر از درد تو خسته ترینم....اگر از کوچ تو خانه نشینم.....تو را میبخشم ای مغرور شبگرد🫠

اگ بیمارستانی مت ک رفتم سه ماه گفتن آزمایشی کارکن😂هیج کاری بهم تقریبا ندادن روزای اول

طرحی ام عزیزم از طرحی مثل چی کارمیکشن😅

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🍫|🌱|💕|📚|🍸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق باشی

طبیعیه این حالت، جابجایی محیط کار یکز از سخت ترین تغییراته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

طرحی ام عزیزم از طرحی مثل چی کارمیکشن😅

منم طرحی ام 😂😂😂😂والا گقتن سه ماه آزمایشی باش اگ خوب بودی تمدید میکنیم

برام شیفت شب هم نزاشتن ماه اول کلا

اگر از درد تو خسته ترینم....اگر از کوچ تو خانه نشینم.....تو را میبخشم ای مغرور شبگرد🫠

منم طرحی ام 😂😂😂😂والا گقتن سه ماه آزمایشی باش اگ خوب بودی تمدید میکنیمبرام شیفت شب هم نزاشتن ماه ...

من یه شهرکوچیکتر بودم یه اشنا انداختم شهر بزرگتر و بهتر.فردا روز اوله خیلی استرس دارم که چیکار کنم که باهام بد رفتار نشه و از اول مهارتامو نشون بدم.هنوز برنامم نگرفتم فردا برم ببینم چی میشه🫠

💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🍫|🌱|💕|📚|🍸

من یه شهرکوچیکتر بودم یه اشنا انداختم شهر بزرگتر و بهتر.فردا روز اوله خیلی استرس دارم که چیکار کنم ک ...

منم استرس داشتم ولی با طرحی ها کاری ندارن معمولا

البته من ازمایشگاهم کارم حیلی حساسیت نداره