2777
2789
عنوان

داغون شدم

112 بازدید | 12 پست

دوستان من هرساله کلی زحمت میکشم صبح زود بیدار میشم درس میخونم همیشه از اردیبهشت به بعد داغون میشم مریض میشم الان طوری شدم که وقتی میخوام راه برم بیشتر اوقات احساس میکنم میخوام زمین بخورم منی که هر هفته کوهنوردی میرفتم الان به زور رو پاهام میایستم عجیب اذیت شدم نمیدونم چرا آخر کار همیشه باید ضربه بخورم از طرفی عذاب وجدان داغونم کرده به زور نفس میکشم دکترم رفتم ویتامین وسرم تقویتی و.. برام نوشت بدتر شدم بعدش سرم گیج میرفت

برام دعا کنید خدایی خسته شدم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا عذاب وجدان این همه آدم پشت کنکور میمونن بده واسه آیندت جنگیدی؟

من پسرم و چند سال پشت کنکورم البته وسطش خدمت هم رفتم خدایی دیگ خودم خجالت میکشم همش میگن اگه مخت نمیکشه برو یه کار دیگه درصورتی که من به درس علاقه دارم همه چی خوب پیش میره برا جمع بندی خراب میکنم بازم اگر دختر بودم کسی توقعی نداشت و منطقی بود

امیدوارم هر رشته ای دوست داری قبول بشی 🤍 واقعا درس و دانشگاه ارزش به خطر انداختن سلامتت رو نداره عذ ...

ممنونم همچنین برا خودتون میدونید واقعا خیلی زحمت کشیدم اگر به سرانجام نرسونم یه عمر حسرتش به دلم میمونه 🥲

من پسرم و چند سال پشت کنکورم البته وسطش خدمت هم رفتم خدایی دیگ خودم خجالت میکشم همش میگن اگه مخت نمی ...

چه ربطی به پسر بودن داره؟ خیلی از پسرا هم پشت کنکور میمونن

میفهمم تا حدودی چی میگی منم این اضطراب رو داشتم سال کنکور رو جسمم تاثیر گذاشته بود درک میکنم خیلی بده مطمئنم درسِت خوبه و باهوشی آدمای باهوش بیشتر اضطرابو تجربه میکنن

امیدوارم جواب زحماتت رو بگیری🤍🤍 مدیتیشن و تکنیک های تنفسی کار کن قبل کنکور تو نت هست

...

چه ربطی به پسر بودن داره؟ خیلی از پسرا هم پشت کنکور میمونن میفهمم تا حدودی چی میگی منم این اضطراب رو ...

بنظرم توقع از پسرا بیشتره تو بحث شغل و درآمد و..

ممنونم از امیدواری تون انشاءالله خدا از زبونتون بشنوه💛