2777
2789
عنوان

روتین پوستی

166 بازدید | 19 پست

دوستان من پوستم چرب مستعد جوشِ و بخاطر اینکه زیاد تو آفتاب رفتم صورتم تیره شده

۱۱ روزه روتین پوستی دارم (مشاور برام نوشته)

پوستم صاف شده اما روشن نکرده هنوز🤕

تنها روشن کننده ای که مشاور برام نوشته شوینده آردن پیگمنتا هست

بنظرتون به مرور پوستم رو روشن میکنه؟من دلم می خواد پوست صورتم همرنگ گردنم شه

چیکار کنم؟؟؟

وطنم🇮🇷❤️🔥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگی چیا برات نوشته؟

شوینده روشن کننده آردن پیگمنتا ژل مرطوب کننده درماسیف برا پوست چرب و جوشدار ضدآفتاب سان سیف

و یه ژل ضدجوش درماسیف ام داد گفت هروقت جوش زدی بزن روش

وطنم🇮🇷❤️🔥

چیا و چه مارکی برات نوشته

شوینده روشن کننده آردن پیگمنتا ژل مرطوب کننده درماسیف برا پوست چرب و جوشدار ضدآفتاب سان سیف

وطنم🇮🇷❤️🔥

روتینت رو شرح بدم ببینم چطوریه اگر جوش هات برطرف بشه میتونه برات سرم ویتامین سی بیاره توی روتین

جوش هر از گاهی میزنم

وطنم🇮🇷❤️🔥

شوینده روشن کننده آردن پیگمنتا ژل مرطوب کننده درماسیف برا پوست چرب و جوشدار ضدآفتاب سان سیف و یه ژل ...

ضد افتاب سان سیف مدل فلوییدی؟

تو مهم بود که بمانی که نماندی رفتی 🖤

شوینده روشن کننده آردن پیگمنتا ژل مرطوب کننده درماسیف برا پوست چرب و جوشدار ضدآفتاب سان سیفو یه ژل ض ...

بنظرم باید شوینده ات رو روشن کننده نمیداد اول چربی ات رو کنترل میکرد از شوینده ملایم هر شب و شوینده قوی تر هفته ای دو سه بار مرطوب کننده ات میتونست بهتر هم باشه و بجای ضدجوش میتونست بهت سرم نیاسینامید بده هم روشن کنندس هم ضدالتهاب هم کنترل کننده چربی البته بعد از دو سه هفته

شوینده من لیپورکس گرفتم قیمتشم مناسب بود حس میکنم واقعا روشن کرد پوست منم چربع اما شوینده هام مناسب ...

نه پوست من بخاطر اینکه چرب مستعد جوش ام هست باید یه شوینده ای بزنم که به مناسب پوست چرب باشه

برا توام مشاور یا دکتر نوشت؟

وطنم🇮🇷❤️🔥

بنظرم باید شوینده ات رو روشن کننده نمیداد اول چربی ات رو کنترل میکرد از شوینده ملایم هر شب و شوینده ...

خودشم گفت باید اول محصولاتی بهت بدم که چربی تو کنترل شه و جوشات رفع شه بعد میریم سراغ محصولات روشن کننده اما خودم گفتم نه به شوینده روشن کننده حداقل بنویسید برام

از سرم چیزی نگفت

وطنم🇮🇷❤️🔥