2777
2789

نه ولی من کمک کردم و پس ندادن و سوء استفاده کردن

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کردم اونم میکرد

مثلا ولنتاین بود یه تومن نیاز داشتم اون تا حد زیادی کمک کرد یعنی قید اردو رو زدیم و پول رو جمع کردیم تهش هم فقط یه دسبتند بهش دادم ولی در اصل یه پک خریده بودم براش ولی به ولنتاین نرسیدیم

قضیه هفت سال پیشه

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

😢

😔🙏🌹🌷🌹🌷

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

رفیقم میگه شارژ بفرست میگم تو کارتم پول ندارم

مبگه خب گوشیت ک داعمیه

پس نت بفرست:/

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم .