2777
2789
عنوان

عزت نفس😍

45 بازدید | 5 پست

دوس دارم تاپیک های مفید و اگاهی بخش زیاد باشه توی سایت ولی متاسفانه موج منفی بیشتره به سهم خودم میخام اطلاعاتی که راجع به عزت نفس خوندم رو اینجا بزارم یک نفر هم کار کنه روی عزت نفسش کافیه واسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی از ماها در مورد این موضوعات هیچ اموزشی ندیدیم مثلا خودم اصلا تا به حال همچین کلمه ای رو از والدینم نشنیدم و خب شاید شما هم مثل من باشید ولی باید اگاهی رو شروع کنیم از یه جایی قدم به قدم...

عزت نفس جز نیازهای ضروری و اولیه روحی و روانی ماست

عزت نفس یعنی من خودم رو کامل در اغوش میگیرم

خودم رو دوس دارم و می پذیرم نقص ها و ایراداتی دارم تمام تلاشم رو میکنم برای رفع نقص هام برنامه ریزی کنم

حتی کسی که عزت نفس بالایی داره هم میدونه نقص هایی داره ولی خودش رو دوس داره و به پذیرش خودش رسیده

عزت نفس روی انگیزه و رفتارهای ما اثر میزاره

عزت نفس مثل دمای بدن هست و بالا و پایین میشه

عزت نفس یعنی اعتماد کامل به خودم اعتماد کامل به نحوه تصمیم گیریم اعتماد کامل به نحوه برخورد با چالش ها اعتماد کامل به موفق بودنم و نحوه موفق شدنم

وقتی اعتماد کامل به تصمیم گیری هات نداری یعنی عزت نفس پایینی داری و منفعل میشی و توانایی کوچک ترین تصمیم گیری رو از دست میدی

شاید فکر کنید اعتماد زیاد باعث تصمیم اشتباه میشه

تصمیم اشتباه بگیر ولی مسئولیت تصمیم اشتباهت رو قبول کن

به تصمیم گیری هات اعتماد کن

هر چه عزت نفس بیشتر باشه به خودمون اعتماد بیشتری داریم به تصمیم ها و قدم هایی که برمیداریم اعتماد داریم و به اهدافمون میرسیم

عزت نفس یعنی بدونی کسی قرار نیست بیاد دستتو بگیره و نجاتت بده خودتی و خودت

متکی به خودت به توانایی هات به مهارت هات به دانشت به یادگیریت