2777
2789
عنوان

سلام به همگی

86 بازدید | 14 پست

لطفا هرکی ترجبه داره کمکم کنه منو شوهرم خیلی باهم دعوا میکنین دیشب دعوامون شده بهم گفت نمیخوامت از خونه گمشو خونه بنامه منه بجای مهریه بهم داد منم گفتم خودت برو اونم رفت از دیشب رفته الان زنگ زد گفت تو منو از خونه بیرون کردی گفتم تو گفتی برو منم گفتم خودت برو گفت چون تو کسی محلت نمیدیجای نداری بری گفت هیچ وقت برنمیگردم گفتم اگر امشب اومدی که هیچ اگر نه دیگه برنگرد گفت مطمن باش برنمیگردم البته این تا حالا هزار بار رفته ولی من دلم براش سوخته گفتم برگرد الانم گفت تو همیشه التماس منو میکنی برگردم گفتم نه دیگه هرجوری راحتی

ای بابا بنظرم بهش زنگ نزن تا خودش بیاد چه پر رو ولی اومد تو هم اصلا دعوا مرافعه را نداز سلامی کنین بهم بهش غذاشو بده اصلا و ابدا بحث اینکه رفته رو پیش نکش الانم بهش زنگ بزنی عادت میکنه دیکه هر دقیقه از خونه میره ولش کن تا خودش بیاد

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرت چیه اگر جای من بودی چکارمیکردی

تجدید نظر در رفتار

بیرون کردن از منزل یعنی چی،این دیگه چه مدلشه

بهش بگو بیاد خونه بنظرم ولی بشینین درست با هم حرف بزنید احترام برا هم قائل شین نه یه بحق اینطوری کش بدین و همو از خونه بندازین بیرون

درسته خیلی بد دهنه فحش به مادرم پدرم میده

هیی ای وای دقیقا این نقژه ضعف همهه خانم هاست حتی اکه بد ترین پدر و مادر رو داشته باشیم دلمون نیس کسی بهشون فحش بده وقتی فحش ،داد توو فحش نده سکوت کن خودش پشیمون میشه

هیی ای وای دقیقا این نقژه ضعف همهه خانم هاست حتی اکه بد ترین پدر و مادر رو داشته باشیم دلمون نیس کسی ...

اخه امتحان کردم بدتر میشه من پدرم به رحمت خدا رفته اینم همش بیاحترامی فحش ما چند ماه دوست بودیم هی بهم میگه تو اگر ادم پاکی بودی با من دوست نمیشدی

کاربری توی ایتا @F1Tavana بهش پیام بده لینک گروه برات بفرست مشکلی دارید به همون کاربری پیام بدید راهنمایی می کنند واینکه مشاوره رایگانه وخیلی ها از جمله خواهر خودم رابطه با همسرش بهتر شد این گروه به همه معرفی می کنم

تجدید نظر در رفتاربیرون کردن از منزل یعنی چی،این دیگه چه مدلشه بهش بگو بیاد خونه بنظرم ولی بشینین در ...

خوب تا حالا هزار بار از خونه رفته همش بهم میگه تو خونه ازم گرفتی خوب مجبورم میکنه بهش بگم تو برو هر بار رفته با زور برگردوندم ولی عادت کرده سرهر چیزی میره منم دیگه بهش نمیگم برگرده چون همش بهم طعنه میزنه تو به من التماس کردی واگرنه من طلاق میگرفتم

اخه امتحان کردم بدتر میشه من پدرم به رحمت خدا رفته اینم همش بیاحترامی فحش ما چند ماه دوست بودیم هی ...

همین الان زنگ زده میگه غدا برام بیار پاین با کلیدی ماشین منم گفتم خودت بیا ببر

اخه امتحان کردم بدتر میشه من پدرم به رحمت خدا رفته اینم همش بیاحترامی فحش ما چند ماه دوست بودیم هی ...

خدا لعنتش کنه ببخشیدا بهش بگو تو هم اگه خیلی پاکیزه بودی با من دوست نمیشدی مثل ادم میرفتی خواستگاری در و همسایه تون . پس تو هم همچین پاکیزه نیستی