چند سالشه ؟ خودت چی؟
اگه با کسی هست که هیچی. ولی اگه میدونی با کسی نیست دیگه باید بهش چراغ سبز نشون بدی. یجورایی بهش بفهمون ازش خوشت میاد. بهش خوراکی تعارف کن، چند ثانیه بهش خیره شو بعد نگاهتو بدزد 😂 وقتی میاد باهاش سلام و احوالپرسی گرم بکن. یا مثلا صداش بزن بگو آقای فلانی میشه فلان کار رو لطف کنید برام انجام بدید؟
من سال ۹۸ بود با دوستم رفتیم کافی شاپ. یه پسره اومد اونجا. دوستم یه نگاهی بش کرد و به من گفت اون پسره چقدر خوبه. گفتم آره. بعد وقتی میخواستیم بیایم حساب کنیم رفت سمتش به پسره گفت من از شما خوشم اومد میشه شمارتونو داشته باشم ، به قرآن قسم من شاخ دراورده بودم. پسره شمارشو داد. اومدیم خونه شبش بهش زنگ زد ولی خب خود دوستم دیگه ادامه نداد چون گفت پسره اسمسامو یک کلمه ای یک کلمه ای جواب میداد منم حوصله نداشتم دیگه بش پیام ندادم. ولی در کل منظورم اینه این دوست من خیلی راحت احساسشو بیان کرد و نزاشت رو دلش بمونه. و من برعکس سال ۸۵ ک دانشجو بودم عاشق همکلاسیم شدم. و سه سال تو حسرتش بودم. ولی اون نمیدونست. آرزو میکردم نگام کنه یا سر کلاس پشت سر من بشینه. بمیرم برا خودم 😔 خیلی پسر خوبی بود مذهبی طور بود ... خلاصه ترم آخر رفتیم اردوی همدان.. و اونجا تو اردو یکی از دخترای کلاس قاپشو به قول معروف دزدید و با هم تو کل اردو با هم بودن و وقتی برگشتیم نامزد کردند و بعد فارغ التحصیلی هم ازدواج کردند و الان یه دختر دارند.
خلاصه اینکه باید گفت... و اگه خودت نمیتونی به یه همکارات که متاهل باشه بگو که بهش بگه که شما ازش خوشت اومده و نظرش در مورد شما چیه