2777
2789
عنوان

حالم بده چون‌

61 بازدید | 11 پست

میدونم ۰یزی ک میخوام بگم منطقی نیست اما چیکار کنم...جدیدا رو شخصی کراش زدم ک بد جور تایپم بود ...

خیلی خیلی زیاددددد

بعد من اینو میدمش هرروز...

بعد امروز شندیم نا خود اگاه داشت راجب دیتش حرف میزد...من کامل نفهمیدم چی میگه مثل همیشه سریع جیم زدم اما مثل اینک پارتنر پیدا کردعععع شاید😭😭البته بیشتر جا تعریف حس کردم دارن غیبت طرفو میکنن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره میشه اینجوری گفت

چند سالشه ؟ خودت چی؟

اگه با کسی هست که هیچی. ولی اگه میدونی با کسی نیست دیگه باید بهش چراغ سبز نشون بدی. یجورایی بهش بفهمون ازش خوشت میاد. بهش خوراکی تعارف کن، چند ثانیه بهش خیره شو بعد نگاهتو بدزد 😂 وقتی میاد باهاش سلام و احوالپرسی گرم بکن. یا مثلا صداش بزن بگو آقای فلانی میشه فلان کار رو لطف کنید برام انجام بدید؟

من سال ۹۸ بود با دوستم رفتیم کافی شاپ. یه پسره اومد اونجا. دوستم یه نگاهی بش کرد و به من گفت اون پسره چقدر خوبه. گفتم آره. بعد وقتی میخواستیم بیایم حساب کنیم رفت سمتش به پسره گفت من از شما خوشم اومد میشه شمارتونو داشته باشم ، به قرآن قسم من شاخ دراورده بودم. پسره شمارشو داد. اومدیم خونه شبش بهش زنگ زد ولی خب خود دوستم دیگه ادامه نداد چون گفت پسره اسمسامو یک کلمه ای یک کلمه ای جواب میداد منم حوصله نداشتم دیگه بش پیام ندادم. ولی در کل منظورم اینه این دوست من خیلی راحت احساسشو بیان کرد و نزاشت رو دلش بمونه. و من برعکس سال ۸۵ ک دانشجو بودم عاشق همکلاسیم شدم. و سه سال تو حسرتش بودم. ولی اون نمیدونست. آرزو میکردم نگام کنه یا سر کلاس پشت سر من بشینه. بمیرم برا خودم 😔 خیلی پسر خوبی بود مذهبی طور بود ... خلاصه ترم آخر رفتیم اردوی همدان.. و اونجا تو اردو یکی از دخترای کلاس قاپشو به قول معروف دزدید و با هم تو کل اردو با هم بودن و وقتی برگشتیم نامزد کردند و بعد فارغ التحصیلی هم ازدواج کردند و الان یه دختر دارند.

خلاصه اینکه باید گفت... و اگه خودت نمیتونی به یه همکارات که متاهل باشه بگو که بهش بگه که شما ازش خوشت اومده و نظرش در مورد شما چیه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

چند سالشه ؟ خودت چی؟اگه با کسی هست که هیچی. ولی اگه میدونی با کسی نیست دیگه باید بهش چراغ سبز نشون ب ...

اخه مثله اینجاست ،مشکلی اصلی اینجاست...من خیلی میتونم بگم رکم و میتونم اینکارو انجام بدم اما متاسفانه نمیدونم اون یکم واسم خاص بود و یا چی اصن همه چی تموم اصن دست خودم نبود ک عاشقش شدم... طرف دختره 😔😭 میترسم بهش بگم ...

اخه مثله اینجاست ،مشکلی اصلی اینجاست...من خیلی میتونم بگم رکم و میتونم اینکارو انجام بدم اما متاسفان ...

متوجه نشدم. طرف دختره ؟؟ اونی که ازش خوشت میاد دختره؟ خودتم دختری ؟

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

عاره😔

حرف دیگه ای برا گفتن ندارم. بهتره بری پیش مشاور. و باز بهتره هیچ حرفی به اون بنده خدا نزنی چون هم به شعور و شخصیت و روح و روانش اهانت کردی و هم ممکنه بزنه تو گوشت آبروتو جلو همه ببره.

یکمم رو خودت کار کن ... از اونجا هم استعفا بده بزن بیرون!!!

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

حرف دیگه ای برا گفتن ندارم. بهتره بری پیش مشاور. و باز بهتره هیچ حرفی به اون بنده خدا نزنی چون هم به ...

نه اخه رفتم ولی نتیجه نگرفتم همون اش و همون کاسه مثلا اینجاس ک اون طرفم زیاذی دورم میپلکه:/

همش نگام میکنه اصن نمیدونم چیکار کنم خیلی گیج شدم