2777
2789
عنوان

دلم پیش یه چیزیه

166 بازدید | 12 پست

تو تاپیک قبلیام گفتم

داخل یه پاساژ یه عروسک دیده بودم(عاشق عروسکم)این عروسکه ۴،۵ تومن قیمتشه

من بدون منظور به پارتنرم گفتم آره فلان چیزو دیدم اون روز خوشم اومد میخوام بخرم

اونم دیروز ۲،۳ ساعت اصرار میکرد که نه من میخوام بخرم برات آدرس اونجارو بفرست یا شمارشو سفارش بدم برات بفرسته(موقتا راهمون دوره از هم)منم کلی گفتم نه نمیخوام چون تو این اوضاع اقتصادی بخواد ۵ تومن بده عروسک با این تایم کاری طولانیش دلم نیومد با اینکه شغلش خوبه و راحت میخره مهم نیست براش

خلاصه من برنده شدم اونو نخره برام ولی گفت برای تولدم کلی کار میخواد انجام بده و چیز بفرسته

عقلم گفت نه ولی دلم پیش عروسکه اس و دلم میخواد با این تفکر که عروسکه رو اون برام خریده بهش نگاه کنم

گند زدم به کادوم😂

کاش میزاشتی بخره😂

حالا عروسک چی بود؟ خرس؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو که میخواستی یکم تعارف میکردی فقط بعد قبول میکردی😂

من همینم موقع تعارف کردن😂میگم طرف یه کوچولو اصرار کنه فلان کارو انجام میدم بعد دیگه اصرار نمیکنه

من همینم موقع تعارف کردن😂میگم طرف یه کوچولو اصرار کنه فلان کارو انجام میدم بعد دیگه اصرار نمیکنه

یه کوچولو اصرار کنه؟میگی دو سه ساعت خواهش میکرد که

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
وای چجوری میتونید بگین😂من پارتنرم یبار شارژ زد برام رسیدم خونه دوبرابرشو بهش زدم🤣فک کنم خیلی بدبخت ...

منم بخاطر همین نخواستم ازش دیگه

منم جوریم دنگ آب معدنیمو هم پاش بیوفته میدم ولی دلم میخواست عروسکه رو چون اون برام خریده داشته باشم

احساس میکنم خودم بخرم ذوق نمیکنم زیاد

خب دو دقیقه بیشتر😂

خب حالا مجبوری خودت بخری

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق