2777
2789
عنوان

خوشبحالتون💔🥲

163 بازدید | 16 پست

اینو برای دل خودم مینویسم نه بقیه

شاید هر چیزی که خواستین نبوده ولی حداقل چند تاشو به دست اوردید

من هر چی خواستم نبوده من فقط یه اتاق ساکت برای درس خوندن میخوام دیگه هیچی دیگه نمیخوام اما حتی سکوت و ارامش برای درس خوندنم ندارم چه برسه به منبع و پول ازمون و ثبت نام کلاس

خودم میدونم هوشم خوبه خودم میدونم میتونم رتبه برتر بشم ولی کاش ( کادر مدرسه ) انقدر اذیتم نکنید نمیتونم دیگه ادامه بدم من عاشق درس خوندنم اما نمیشه

فقیر نیستیم ولی خانوادم پولشو نمیدن

فقط خوشبحالتون

بخدا برا درس خوندن پول نمیخواد فقط پول اندازه بسته اینترنت کافیه

من خودم سال کنکور نه کتاب داشتم نه کلاس

کلاسا رو ک از تو تلگرام میدیدم همینایی ک تو کانالا میذارن

کتابای کنکوری هم از کانال کتابیکو

بخدا منم هیچ پول نداشتم هیچی

حتی هزینه آزمون قلم چی و ماز و ...نداشتم تو خونه تکدم ازمون میدادم کفش میپدشیدم لباس مقنعه و جوراب و همه چی و آزمون میدادم عین شرایط کنکور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم هر چی هم داشته باشه اون چیزی که باید باشه نباشه زندگی زهرمار میشه

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره.قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

بدبختیایی ک من سال کنکور کشیدمو اگ بدونی میشینی گریه میکنی برام

ساعت ۶ صب تو سرما و گرما بلند میشدم میرفتم کتابخونه و پانسیون و ...کلا تو خونه نمیشد بخونم یه اتاق بود و کلی بچه

ساعت ۶ صب تو سرگلی استخوان سوز زمستون

الان یادم میاد بدن درد میگیرم یبار اول صب سگ دنبالم کرد تا خود کتابخونه فرار کردم تهشم با دهن خوردم زمین 😅😅

ولی الان ب خودم و اون روزا افتخار میکنم

بابا پولش اونقدرا زیاد نیستا بعدم صحبت کن با یکی شاید پا در میونی کرد بداره بخونی تو پانسیون رایگان

من اصلا مشکل مالی ندارم

خانوادم پولشو نمیدن 🥲 بخدا میتونم رتبه برتر بشم هر سال معدلم حدود ۱۹,۸ بود

من دختر کارخونه دار هم دیدم هیچ پولی برا آزمون و کلاس های تاملند و... نمیداد مجانی از کانال های تلگرام برمیداشت

یا همکلاسیم باباش شرکت نفتی بود، اونم مجانی از کانال ها یا برا آزمون وکالت کتاب های خواهرش که 10 سال پیش فارغ التحصیل شده بود رو میخوند.

این ما فقیرا هستیم ک همش وسواس و استرس داریم، بعد من فک میکردم فیلم کلاس های 402 برا کنکور 403 عوض شده یا کتاب تست های 401 ب درد مثلا 403 نمیخوره!

در حالیکه کتاب های درسی کنکور و تست از سال 98 همونن! 98 درصدش همونه شاید از 100 صحفه ی صحفه اضافه شده باشه مثلا.

بعد این چیزایی ک شما میگی هم اقتضای سنت هست خودمم همین بودما، ولی دیروز مسافرت بودیم یکیو دیدم گاری بسته بود به موتور زباله جمع میکرد، سمت خودمون فقیر ترین ها هم پیکان لار دارن برا زباله!

اینو گفتم بدونی ک قدر داشته هاتو سر پناهتو خانواده اتو بدونی، سلامتی اتو، بهانه جویی نکنی و بدونی تو کویر هم میتونه جوونه بزنه و سبز بشه

و تو ناز و نعمت و امکانات هم میشه تنبلی کرد و بهانه گرفت و به جایی نرسید

اگه بخوای موفق شی باید از امکانات کم هم استفاده کنی و فرصت هاتو از دست ندی ولی اگه بخوای بشینی چیزا کامل شه و همه چی ایده آل باشه تا تلاش کنی هيچوقت همچین اتفاقی نمیوفته.

زندگی همینه، من خودم همیشه نمیدونم چ سر و رازی بود ک نزدیک امتحان سرما میخوردم! از رفت و آمد بی جای فامیل و...

ن تنها ک باید قدر بدونی و برنامه ریزی کنی و استفاده کنی، بلکه همیشه باید یک قدم هم جلو تر باشی و بقولی طلبکار باشی تو زندگیت، همیشه وقت اضافه و خالی برای مریض شدن چ جسمی چ روحی، یا مشکلات دیگ خدایی نکرده شکست و بست و سوگواری یا مثلا مراسم شادی و جشن و دورهمی یا رفت و بی جا هم بزاری و آمادگی اشو داشته باشی اگه میخوای شکست نخوری

من دختر کارخونه دار هم دیدم هیچ پولی برا آزمون و کلاس های تاملند و... نمیداد مجانی از کانال های تلگر ...

من اصلا مشکلم مالی نیست

مشکلم اینه که آرامش و سکوت ندارم تو خونه همش صدا دعوا و بحث میاد نمیتونم دیگه بخونم

سالن مطالعه نمیتونم برم چون پولشو نمیدن