من دختر کارخونه دار هم دیدم هیچ پولی برا آزمون و کلاس های تاملند و... نمیداد مجانی از کانال های تلگرام برمیداشت
یا همکلاسیم باباش شرکت نفتی بود، اونم مجانی از کانال ها یا برا آزمون وکالت کتاب های خواهرش که 10 سال پیش فارغ التحصیل شده بود رو میخوند.
این ما فقیرا هستیم ک همش وسواس و استرس داریم، بعد من فک میکردم فیلم کلاس های 402 برا کنکور 403 عوض شده یا کتاب تست های 401 ب درد مثلا 403 نمیخوره!
در حالیکه کتاب های درسی کنکور و تست از سال 98 همونن! 98 درصدش همونه شاید از 100 صحفه ی صحفه اضافه شده باشه مثلا.
بعد این چیزایی ک شما میگی هم اقتضای سنت هست خودمم همین بودما، ولی دیروز مسافرت بودیم یکیو دیدم گاری بسته بود به موتور زباله جمع میکرد، سمت خودمون فقیر ترین ها هم پیکان لار دارن برا زباله!
اینو گفتم بدونی ک قدر داشته هاتو سر پناهتو خانواده اتو بدونی، سلامتی اتو، بهانه جویی نکنی و بدونی تو کویر هم میتونه جوونه بزنه و سبز بشه
و تو ناز و نعمت و امکانات هم میشه تنبلی کرد و بهانه گرفت و به جایی نرسید
اگه بخوای موفق شی باید از امکانات کم هم استفاده کنی و فرصت هاتو از دست ندی ولی اگه بخوای بشینی چیزا کامل شه و همه چی ایده آل باشه تا تلاش کنی هيچوقت همچین اتفاقی نمیوفته.
زندگی همینه، من خودم همیشه نمیدونم چ سر و رازی بود ک نزدیک امتحان سرما میخوردم! از رفت و آمد بی جای فامیل و...
ن تنها ک باید قدر بدونی و برنامه ریزی کنی و استفاده کنی، بلکه همیشه باید یک قدم هم جلو تر باشی و بقولی طلبکار باشی تو زندگیت، همیشه وقت اضافه و خالی برای مریض شدن چ جسمی چ روحی، یا مشکلات دیگ خدایی نکرده شکست و بست و سوگواری یا مثلا مراسم شادی و جشن و دورهمی یا رفت و بی جا هم بزاری و آمادگی اشو داشته باشی اگه میخوای شکست نخوری