2777
2789
عنوان

جادو راسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 35 پست
به نظر منم راسته و وجود داره تو خیلی از اطرافیان دیدم.یکی از اقوام به طور خیلی عجیبی با شوهرش هشتم ه ...

عجب خدا نگذره از کسایی که اختلاف میندازن توی زندگی زن و شوهر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه حدیث از امام رضا دیدم که جادو حقیقت داره و اونایی که میرن سمتش و انجام میدن گناه بزرگیه ....البته برای شما ممکنه چشم زخم باشه و حتما این نیست که یکی چشم زده .شامل خود انسان هم میشه .یعنی خودمون به چشممون میاد .

دختر نفس مامانشه
نه چرابد وبیراه بگم بهتون توی تاپیک چله هم اومدین گفتین مثل پیرزنابه این خرافات تکیه نکنید خوب یکی ا ...

دوست من، یکبار عذرخواستم بازم میگم اگر نظرم باب میلتون نبود نظرم عذر میخوام، قصد جسارت به کسی رو نداشتم. امیدوارم اعتقادات شما هم جواب بده بهتون. اما از نظر خودم دعای بهتری هم براتون میکنم، دعا میکنم خدا در پناه خودش همه رو حفظ کنه و اونجور که صلاحتون هست گره از مشکلاتتون باز کنه

یکی میشناسم واقعا کارش عالی خیلی خیلی کارش خوب زبون بند رزق روزی محبت بخت گشا بازگشت معشوقه طلسم ناموس کفتار طلسم  پوست اهو واقعا کارش عالی خیلی خیلی کارش خوب هرکس هر مشکلی داره میتون حلش کن هرکس شمارش خواست بهش میدم