2777
2789
عنوان

جادو راسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما آیه ی 102 بقره رو بخون

و پیروی کردند سخنانی را که (دیوان و) شیاطین در ملک سلیمان (به افسون و جادوگری) می‌خواندند، و هرگز سلیمان (با به کار بردن سحر به خدا) کافر نگشت و لکن شیاطین کافر شدند که سحر به مردم می‌آموختند. و آنچه را که بر دو فرشته هاروت و ماروت در بابل نازل شده بود پیروی کردند، در صورتی که آن دو ملک به هیچ کس چیزی نمی‌آموختند مگر آنکه بدو می‌گفتند که کار ما فتنه و امتحان است، مبادا کافر شوی! اما مردم از آن دو ملک چیزی را که ما بین زن و شوهر جدایی افکند می‌آموختند، البته به کسی زیان نمی‌رسانیدند مگر آنکه خدا بخواهد، و چیزی که می‌آموختند به خلق زیان می‌رسانید و سود نمی‌بخشید، و محققا می‌دانستند که هر که چنین کند در عالم آخرت هرگز بهره‌ای نخواهد یافت، و آنان به بهای بدی خود را فروختند، اگر می‌دانستند

عزیز چرا به اون قسمت که گفته به کسی زیان نمیرسانند مگر آنکه خدا بخواهد رو توجه نمیکنین؟ اگر خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته. فقط لحظه ای تفکر

و پیروی کردند سخنانی را که (دیوان و) شیاطین در ملک سلیمان (به افسون و جادوگری) می‌خواندند، و هرگز سل ...

عزیزم توی کل قرآن راجع به سحر و جادو اومده اگه نبود خدا توی قرآن نمیورد، و بله اگه خدا نخواد نمیشه ولی اونایی که این کارا رو میکنن، بلدن چیکار کنن، البته چوبش هم میخورن

بابا بخدا شما تحصیل کرده هستین به نظر خودتون جادو راسته؟ پس خدا این وسط چکاره هست. پس اینکه تو قران ...

شمام تو هرتاپیکی میای همه روکه به اینااعتقاد داشته باشه رو  پیرزن بی سواد خطاب میکنی شماکه انقد میگی تو قران هم جادو اومده که واقعیت داره سوره بقره 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
عزیزم توی کل قرآن راجع به سحر و جادو اومده اگه نبود خدا توی قرآن نمیورد، و بله اگه خدا نخواد نمیشه و ...

با این حرفتون باز هم گفتین که اونا بلدن چکار کنن تا خدا رو بپیچونن و کار کنن تا سحر و جادوشون اثر کنه. یعنی باز هم ته دلتون شک وجود داره. عزیز قصد من جسارت و توهین به عقاید شما نیست. هرکسی مختار هست هرجور دوست داره فکر کنه و به هرچیزی دوست داره اعتقاد داشته باشه. من فقط وظیفه خودم دونستم کمی گوشزد کنم این موضوع رو که تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته . ما که انقدر دم از ایمان میزنیم، کمی هم به خدا اعتماد کنیم و همه چیز رو به خودش بسپاریم. مطمئناً خدا هم مارو بی پناه ول نمیکنه، و دستمون رو به بهترین شکل میگیره تو سختی ها.

باز هم اگر جسارت کردم عذر میخوام. موفق باشی دوست عزیز

شمام تو هرتاپیکی میای همه روکه به اینااعتقاد داشته باشه رو  پیرزن بی سواد خطاب میکنی شماکه انقد ...

من به کسی نگفتم پیر زن بی سواد دوست عزیز. اگر توجه کنی متوجه میشی که منظور من این بوده که این عقاید مطعلق به مادر بزرگ های ما بوده که از علم هیچ سر رشته ای نداشتن. و ما هم خواسته و ناخواسته داریم از این عقاید پیروی میکنیم. به هر حال هرکسی آزاد نظر خودش رو بگه. همونجور که شما نظرتون رو گفتین من هم نظرم رو گفتم. اگر دوست داشتین کمی در مورد حرفام فکر کنین اگر هم نه مختارید توی دلتون هرچی دوست داشتین بهم بد و بیراه بگین، من ناراحت نمیشم. اگه حرفام ناراحتتون کرد عذر میخوام دوست عزیز. موفق باشین

من به کسی نگفتم پیر زن بی سواد دوست عزیز. اگر توجه کنی متوجه میشی که منظور من این بوده که این عقاید ...

نه چرابد وبیراه بگم بهتون توی تاپیک چله هم اومدین گفتین مثل پیرزنابه این خرافات تکیه نکنید خوب یکی اعتقاد داره یکی نداره جادو رو هم یکی اعتقاد داره یکی نداره منم نگفتم شماحق نداری نظرتو بگی اما شمااومدی یه جورایی به کسایی که به این مسائل اعتقاد دارن توهین کردی 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم