2777
2789
عنوان

بنظرتون اگر 🌱🫒🌱🌱

75 بازدید | 5 پست

پیج ی دکتر که داروخانه داره رو فالو دارم بعد مرتب محصولات مختلف معرفی میکنه و وقت میذاره برای این معرفی ها

حالا بنظرتون اینکه از معرفی هاش محصول انتخاب کنم ولی خریدم رو از جای دیگه انجام بدم اشکالی داره؟؟؟

یکبار دایرکت ازش پرسیدم گفت قطعا که راضی نیستم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

چه آدم...بوده طرف😂

بیخیال بابا چرت و پرت گفته

وقتی فیلم معرفی میزاره تو پیج پابلیک برای استفاده همست نه فقط مراجعه کننده های خودش

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وا منطق پشتش رو متوجه نمیشم ! اون فقط معرفی کرده چطور انتظار داره فقط از خودش بخرید ؟

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

وا منطق پشتش رو متوجه نمیشم ! اون فقط معرفی کرده چطور انتظار داره فقط از خودش بخرید ؟

خب گفت که من وقت میذ آرم تولید محتوا میکنم انصاف نیست برید خریدتون رو از جای دیگه انجام بدید

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خب گفت که من وقت میذ آرم تولید محتوا میکنم انصاف نیست برید خریدتون رو از جای دیگه انجام بدید

انصاف نیست نه اینکه حق الناس باشه ! حالا شما چرا از خودش نمیخرید؟

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))