2777
2789
عنوان

زندگی مزخرف من

116 بازدید | 9 پست

تو تایپیکای قبل هست فقط اینو بگم شوهرم هر بلایی فک کنید سر آورده ب اسممو مالیات وام چک برگشتی شکایت بدبختی و فلاکت هرچی که فک میکنید و سرم آورده دوتا پسر دارم اینم بگم بعد بچه ها گند بدهکاری و قرض و گوه کاریاش درومد و اینک فهمیدم آقا چند ساله متادون مصرف میکنه اینم بگم به شدت دروغگو و خراب کاره و فقط ضرر زده ب زندگیم چند بار قهر کردم آخرین بار دی پارسال دیگ جمع کردم اومدم خونه بابام ک اسفند پسرعموهاش انداختنش کمپ و بعد عید گذاشتنش سر کار حالا فامیل طایفه میگن برگرد کار میکنه معتاد نیس از وقتی سرکاری ماهی ده تومن میده کالابرگم دست خودمه چهارده میوفته برام؛ولی چون بخاطر بچه ها تحت فشار میزارن برگردم گفتم باید بیاد بدهیهای که به اسمم بالا آورده رو کردن بگیره حقوقش کامل دست خودم باشه حق طلاقم بده محضری بیاد تعهد بده الان فهمیدم آقا شیره میکشه بجا متادون واقعا برام سخته میدونم ادم نشده ولی حداقل فک کردم این لعنتی رو دیگه بیخیال شده

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
وقتی این همه بلا سرت اورده و هنوزم معتاده فکر نمیکنم برگشتت درست باشه

بچه هام و بدم دست این؟خانوادمم پشتم نیستن همه میگن اشتباهه اما بچه هام و نمیتونم بدم دستش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه هام و بدم دست این؟خانوادمم پشتم نیستن همه میگن اشتباهه اما بچه هام و نمیتونم بدم دستش

بچه ها را بدیش خدا نکرده میبینن و راه باباشون رو میرن کاش خانواده حمایتت کنن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

چرا خدا مردا رو ور نمیداره شوهر من دائم مست عرق میخوره مث خر شده بو سگ مرده میده همیشه دست بزن داره بد دهن بی غیرت بی ناموس شده زندگیمون پاشیده داریم جدا میشیم

الانم حتی جواب تلفن نمیده

پروفایلم همه زندگیمه 👶🏻🫀

بچه ها را بدیش خدا نکرده میبینن و راه باباشون رو میرن کاش خانواده حمایتت کنن

دردم همینه میگن بچه هاتو بده آخه چطور بدم بچه های دست گلمو اگه حمایت میکردن طلاقمو تا آخر ادامه میدادم ولی چه فایده

دردم همینه میگن بچه هاتو بده آخه چطور بدم بچه های دست گلمو اگه حمایت میکردن طلاقمو تا آخر ادامه میدا ...

ان شاالله حمایتت کنن یه ختمی چیزی بردار

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چرا خدا مردا رو ور نمیداره شوهر من دائم مست عرق میخوره مث خر شده بو سگ مرده میده همیشه دست بزن داره ...

بخدا دیگ حسی بهش ندارم به خودشم گفتم قرار نیست اون آدم قدیم و ببینی من حتی نمیتونم آرزو کنم خدا از رو زمین ورش داره با این همه بدهی و بدبختی که بار آورده ب اسمم