2777
2789
عنوان

سرلاک

2050 بازدید | 12 پست

سلام پسرمن ۱۱,ماهشه.وزنش9و۳۰۰گرمه وزنش کمه؟؟؟فرنی نمیخوره غذاخوب نمیخوره توروخداراهنماییم کنیدچی بدم؟؟میگن سرلاک بده ولی نمیدونم چیه ؟؟سرلاک چی بدم؟؟تاثیرداره..چیبدم وزن بگیره

شیر خشک نمیخوره... بش بده اگه میخوره... تو غذاش کره بزار... سرلاک هم بش بده مخصوص این سن رو از داروخ ...

قطره میم گرفتم هم مکمل هم اهن داره خوبه؟؟وزنش پایینه؟؟,غصه میخورم چی بدم بخوره وزن بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطره آهن که ایرانی بده چون آهن قطره ایرانی بالاتر از خارجیاس. خارجیا چون تو نون و شیر و... آهن میریزن تو قطره هاشون آهن کمتری هست. قطره ویتامین آ و د را روزا بهش بده چون اشتها آوره. براش سوپ درست کن. من دخترم 9 ماهش هست تو سوپش هویج. گوجه. عدس. تخم مرغ. سیب زمینی. پیاز. گوشت مرغ یا بلدرچین.یکم برنج و یک رشته سوپ میریزم. آخرش میکس میکنم با مخلوط کن و روزی دو پیاله میدم. سرلاک سن 8 ماهگی براش خریدم که توش گندم و خرما و شیر هست اما چون شیرینه دوست نداره و مامانای نی نی سایت میگن سرلاک توش نگهدارنده داره چیز خوبی نیس.نون و بیسکویت مادر یا بستنی میخوره بده بخوره. اما من فک می کنم یکم ژنتیک و بعدش ورجه وورجه زیادی و اینا هم تو وزن بچه اثر داره. شیرخشکم شنیدم وزنو زیاد میکنه. دیگه همینارو بلد بودم. اگه میخوای ببینی وزنش خوبه یا نه بهداشت ببرش دقیقشو بهت میگن که کمهست یا اندازه هست چون اونا تو سیستمشون میزنن کامپیوتری حساب کتاب می کنن براساس قد بچه و...

خدا کنار ماست🌸
قطره آهن که ایرانی بده چون آهن قطره ایرانی بالاتر از خارجیاس. خارجیا چون تو نون و شیر و... آهن میریز ...

سلام ممنونم به خاطرتجربه قشنگ مادرانه..امروزهمین طورکه گفته بودید سوپ درست کردم خوب خورد..قطره ایرانی روبالامیاره  قطره ا د هم بجاش مولتی بهش دادن الان دیگه مولتی هپ نمیدن باید خودمون تهیه کنیم..این بودکه قطره میم گرفتم که هم مولتی وهم اهن داره..خودمم احساس میکنم شیرم کمه بازاطلاع یاتجربه ای دارید ممنونم.

خواهش می کنم. چقد خوشال شدم برات. انگاری فرنی تکراری شده بوده براش. یه وقت دیدی سوپ نخورد یه ذره توش نمک بریزی از مقاومتش کم میشه بازم میخوره. ولی همین سوپه خیلی مقویه همه چی توش هست . ماها فک می کنیم اینا چون بچه ان تکراری شدن و. . . حالیشون نیس اما هست ک تازه اینم بگم که دختر من روزی که سوپ درست میکنم خوب میخوره. فرداش که کمی کهنه میشه باید براش همزمان شعر بخونم تا بخوره. بمونه و روز سوم بشه دیگه لب نمیزنه. ینی تازه بودن غذا و اینا هم حالیشونه. تو هم سعی کن هربار کم درست کنی که مجبور نشی کهنه بدی بهش. بالخره زحمت داره . اما همون لحظه که میبینیم میخورن کلی ارزش داره و خستگی از تنمون درمیاد. من عین دونه رو مبل و اینا بیسکویت مادر تکه میکنم میزارم به جای اینکه کنترل و موبایل و اینارو بره بزاره دهنش از این بیسکویتا برمیداره میخوره. اگه خودم بدم نمیخوره. دیگه اینکه میزارمش تو سینی و یه گوجه هم میدم دستش اونم خیلی وقتا میخوره چون نرمه خوردنش راحته. نمی ترسم که بپره گلوش و اینا میدم دستش راحت.  سنگک یا بربری هم اگه تازه باشه یه تیکه میدم دستش خودش میزاره دهنش با همون یه دندون و آب دهن خیس میکنه یکم میخوره. اگه مرغی چیزی داشته باشیم هم بیاد نگا کنه تو سفره یکم کوچولو میکنم میزارم دهنش یه ساعت میکشه اونو میخوره. چن تا دونه برنج میریزم دهنش . از این کارا. برای شیرتم حالا آبگوشت و دلستر و دم کرده رازیانه. شیر و آب بخور. اینارو مدام بخور. واینسا گشنه یا تشنه بشی بزارشون دم دست و هربار از کنارشون رد میشی یکشو بردار بخور  و نهایتا شیر افزا بگیر بخور. بچه من به شیرخشک لب نمیزنه همون تو فرنی میریختم که نمی دنم شیرینه یا تکراریه نمیخوره. امیدوارم ایناکه گفتم  هم به دردت بخورن

خدا کنار ماست🌸
خواهش می کنم. چقد خوشال شدم برات. انگاری فرنی تکراری شده بوده براش. یه وقت دیدی سوپ نخورد یه ذره توش ...

خیلی ممنونم نگاره خانوم خدا جوجتون روحفظ کنه.خیلی خوشحال شدم یه دوست مهربون این طور جوابمو داد...راستش یه مدته خیلی خیلی بهم ریختم یه مدته شوهرم اصلا بهم اهمیت نمیده مدام سرهربهانه ای بحث میندازه دعوامیشه ..خوب نمیخورم به خوردوخوراک اهمیت نمیده..دست تنهام هیچ کمکی ندارم بابچه پامیشم میرم پای گاز,به خودم اصلانمیرسم 

خیلی ممنونم نگاره خانوم خدا جوجتون روحفظ کنه.خیلی خوشحال شدم یه دوست مهربون این طور جوابمو داد...راس ...

سلامت باشید همچنین جوجه شما ایشالا سلامت باشن.منم خوشال شدم از آشنایی شما. اینروزا همه ی مردا همین شدن. گرونی شده گرفتاری زیاد شده مردا اعصاب ندارن. خانوما صبورترن. حتی بخاطر بچمونم شده باید گذشتمون زیاد بشه که بچه تو هیر و بیرا آسیب نبینه روح و روانش. من که مهمونی نمیرم و مهمونم نمیاد هیچ جا نمیریم . لباس مباسم راستش نمیخرم. بخاطر بچه هرچی دم و دستم بیاد میکنم تو دهنم که شیر داشته باشم. حتی اگه قبلنا تو دعوا و اینا غذا نمیخوردم دیگه اینجور نیستم و فقط بچه و گرسنگیش میاد جلو چشمم و به خودم میگم باید بخورم.خیال کردی من دست تنها نیستم؟؟ خواهر که ندارم. والدینم شهرستانن. خانواده شوهرم هم همینطور. اینقد بچه بغل کردم دستام داغونه. ولی تو آشپزی و اینا بچه بغل نمی کنم. بچه رو میزارم تو روروک و تلویزیون شبکه پویا میزنم.اگه نمی تونه بچت از تو روروک بپره بیاد بیرون برای مواقع اشپزی و اینا بزارش تو روروک که نتونه همه جا بره. میگن دیگه خونه رو مثه مسجد باید همه چی از دم دست برداشته بشه که بچه راحت بگرده و نگران دسته گل ب آب دادن نشیم. بعدم اینکه بچه من عصرا بی قرار تر میشه و ظهرا ساکت تره. برای همین آشپزیامو وقتی انجام میدم که بچه ساکت تره و بهونه نمی کنه. اکثر مادرا وقت ندارن ب خودشون برسن. اینا که میبینی 70 قلم ب خودشون یرسن یا کمک آشنا دار یا کارگر میگیرن. ولی برای روحیه خودتم شده ب خودت توجه کن.وقتی آدم میبینه بقیه هم مثل خودشن با این سختیا راحت تر کنار میاد

خدا کنار ماست🌸
خیلی ممنونم نگاره خانوم خدا جوجتون روحفظ کنه.خیلی خوشحال شدم یه دوست مهربون این طور جوابمو داد...راس ...

راستی امروز فهمیدم که برای خوش طعم شدن غذای بچه می تونیم زردچوبه. آویشن یا آبلیمو اضافه کنیم بهش. سفیده تخم مرغ تا زیر یکسالگی نباید تو غذاب بچه بریزیم مضر هست براشون. برای چاق شدن بچه و مقوی کردن سوپش مقداری آرد و روغن مایع و ماش به سوپش اضافه کنین. برای تنوع دادن تو سوپ بچه و مقوی شدنش هم می تونین آرد و شیر و کره را مخلوط کرده و مثل سس هم بزنین و گرم کنین و به سوپ بیفزایین. تو اگه بچت کم وزنه تو سوپاش عدس نریز چون حبوبات چاق که نمی کنن حجم معده رو زود پر می کنن و بشتر برای هضم کردن غذا مفیده.اینارو امروز یاد گرفتم . نکاتی بودن که هزینه زیادی نمی خوان اما برای وزن گیری و تنوع غذاشون خوب هستن. میوه هم میگن زیاد ندادی هم عیب نداره چون بچه ویتامین c بیشتر از طریق شیر مادر تامین میشه. غذای اصلی بچه زیر یک سال شیر مادر هست.هواست به این باشه امروز یاد گرفتمشون 

خدا کنار ماست🌸
سلامت باشید همچنین جوجه شما ایشالا سلامت باشن.منم خوشال شدم از آشنایی شما. اینروزا همه ی مردا همین ش ...

سلام نگاره جان..خوبی؟؟نمیدونم چراولی حرفات به دلم میشینه شایدباورنکنی بیشترازده بارحرفاتون روخوندم..یه کم به زندگی امیدوارشدم..شما خانه دارهستید؟؟یاسرکارمیرید؟؟بامنطق وواقعیت جوابمودادید..ممنونم..من قبلا باشوهرم بحث میکردم لب به غذانمیزدم الان برعکسه شماراست میگید..بعدخانوادش پایین میشینن مدام حمایت پدرومادرش رومیکنه .نگاره جون بچه من به دنیااومد یه هزاری ندادبهش..الان ده ماهشوداره تمام میکنه بهش یه بیسکویت ندادن دستش به شوهرم میگم پشت اونادرمیاد بخدا خانوادش انقداذیتم کردن عیدنرفتم عیددیدنی..تویه ساختمون هستیم کاش نبودیم..اینجاهیچ کسی روندارم..نه فامیلی رفت امدمیکنه نه حتی خانواده خودم دلم روبه بچم خوش کردم..ازحرفاتون خوشم اومد..سعی میکنم به خودم برسم منتها شوهرم بهم نمیگه بروارایشگاه..بهم بیتوجهه..منم پول ندارم برم لباس بگیرم خرید کنم واسه خودم..بخداعیدم هیچی نگرفتم..یه ماشین دست دوگرفتیم دلم خوشحال شد ولی باباش نشست زیرپاش فروخت ..الان خودشون ماشین دارن.منتظرن بااوناجایی بریم منم باهاشون حرف نمیزنم...نمیدونم چرا ولی باشمااحساس راحتی میکنم..ممنونم 

سلام نگاره جان..خوبی؟؟نمیدونم چراولی حرفات به دلم میشینه شایدباورنکنی بیشترازده بارحرفاتون روخوندم.. ...

درخواست دوستی دادم برات. تایید کن تا اونجا بحرفیم. جواباتو اونجا میدم اینجا یه چیزارو نمیشه گفت

خدا کنار ماست🌸