2777
2789
عنوان

بیایید کمکم کنید 🥲💔

65 بازدید | 9 پست

سلام رفقا . به نظرتون میتونم رشته شیمی کاربردی رو تو پیام نور پاس کنم؟

تو شهر ما فقط یه دانشگاه دولتی و یه پیام نور هست که این رشته رو ارائه میده و شنیدم خیلی رشته سختیه هست . ولی پیام نور شهر ما یکی از بهترین پیام نور ها هست هرچند که سیستم پیام نور خودخوان هست .

به نظرتون ریسک بکنم یا یه رشته دیگه انتخاب کنم؟

لطفاً کمکم کنید خیلی سردرگمم

چشمخودبستمکهدیگرچشممستش ننگرم،ناگهاندلدادزددیوانهمنمیبینمش...

تا جایی که من میدونم هر چقدرم یه درس سخت باشه میشه بالاخره یه جوری پاسش کرد

آخه میگن خیلی رشته سختیه هستش ، میترسم برم پیام نور خودخوان متوجه نشم دیگه راه برگشتی هم نباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه میگن خیلی رشته سختیه هستش ، میترسم برم پیام نور خودخوان متوجه نشم دیگه راه برگشتی هم نباشه

منم خودم سر کلاس چیز زیادی نمیفهمم یا فیلمای یوتیوب رو میبینم یا با چت جی بی تی درس میخونم ، بالاخره یه میانترمی یا فعالیتی هم استاد میده یکم نمره اضافه داری

ولی اگه بازم نگرانی از بچه های همون دانشگاه پرس و جو کن

منم خودم سر کلاس چیز زیادی نمیفهمم یا فیلمای یوتیوب رو میبینم یا با چت جی بی تی درس میخونم ، بالاخره ...

شما رشته تون چیه عزیزم؟ و چه دانشگاهی درس میخونید؟ البته فضولی نباشه

منم خودم سر کلاس چیز زیادی نمیفهمم یا فیلمای یوتیوب رو میبینم یا با چت جی بی تی درس میخونم ، بالاخره ...

یکی از دانشجو های همین رشته و همین دانشگاه راضی بود و میگفت برعکس تصور بقیه کلاس ها حضوری بود و حتی آزمایشگاه هم اجباری بود و بعد از سه غیبت حذف میکردن . ولی خب کار با دستگاه هارو تو دانشگاه یاد نمیدن و برای این دوره رفته بود

یکی از دانشجو های همین رشته و همین دانشگاه راضی بود و میگفت برعکس تصور بقیه کلاس ها حضوری بود و حتی ...

آخه منم شنیدم پیام نور یه سری کلاساش حضوریه و فقط بعضی درساش مجازی ارائه میشه ، نمیدونم واقعا

ولی اگه شرایطش رو داری دانشگاه دولتی برو محیطش از هر نظر بهتره