2777
2789
چیزی هست که با این تخت نوجوان  بگیرم که بعد وقتی بزرگ شد بره تو نوجوان این بشه برای اون یکی؟؟؟ ...

عزیزم تختای الان حالت گهواره داره تکونم میخوره دورشم میله داره بعد که بچه بزرگ شد میله هارو برمیداری کشوهاشو جابجا میکنی بزرگترمیشه میشه تخته نوجوان

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شش ماه کم میخوام یه چیزی بگیرم تا دوسال جواب بده 

مامان کوچولو مشکل همون شش ماه اوله که باید مدام مراقب بچه باشی غلط نزنه همش باید بخوابونیش تازه گهواره کولیک بچه رو هم کمتر میکن بعد شش ماه پتو پهن کن راحت میخوابه تخت نمیخواد 

داداشم مزدوج شد بالاخره فردا عروسی داریم👰👰👰👰👸👸👸💄👔👠👚👝🎉🎊🎂🎶🎵🎺🎷🎸🎻🎼😍😍😍

ایجووون 

بسلامتی 

خوشبخت بشن الهی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ببینم چیکا میکنی اون وسط مسطا هاااااااا 

خواهر شوهریا حواست باشه 😆😆😆

ایجووون  بسلامتی  خوشبخت بشن الهی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ببینم چیکا میکنی اون وسط مسطا هااا ...

ممنوووووون عزیزم انشالا قسمت بچه هات😇😇😇

من از اون خواهرشوهرا نیستم که همش وسط قر بدم فقط با اخم به عروسمون زل میزنم از الان بفهمه باکی طرفه👻👻👻

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

😂😂😂😂😂😂 اللن میشه تصور کرد  قیافه تو 😞 قیافه عروس😬

نه

من😡

عروس💅😙(پابوسی)😎😎😎

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️