2777
2789
عنوان

دخترای ادایی

130 بازدید | 11 پست

یه دختر ادایی چه کارهایی میکنه ؟!

مثلا کارهایی که من میکنم ، لیزر میرم ، باشگاه میرم ، موهامو متنوع کوتاه میکنم یا بافت میزنم ، ناخنمو ژلیش میکنم ، بلیچینگ دندون انجام دادم ، فیشیال

یه مدته زیاد حوصله ندارم وقتی به خودم میرسم حس بهتری نسبت به خودم دارم

بحرفیم...🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با واژه ادایی حال نمیکنم

خیلی از کارایی که به عنوان ادایی بودن انجام میدن مردم حتی ضروری هم نیست

مرتب بودن کافیه

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

[QUOTE=420313138]پس چیه ؟[/QUOTE مثلا رفتارش زیاد حرف نمیزنه ب جکای دیگران زیاد ن میخنده عصبانیت و خوشحالیشو بروز نمیده،لباساش تک رنگه یا سفید یا طوسی طرح ساده اکسسوری خیلی ظریف و مینیمال موها یا صاف یا نچرال طبیعی دم اسبی از پایین یا باز، این یه قسمتیش بود

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

ادایی :

دختریه ک ی هنر داره یا درحال اموزش هنرای مختلفه

روتین پوستی مو دهان داره

بوی خوبی میده ازلوازم ارایش باکیفیت استفاده میکنه

خودش رو دوست داره اعتمادبنفسش بالاس

قوزنمیکنه توحرف بقیه نمیپره

همش بیرونخونه بقیه سرش توموبایل نیست مودبه تیکهکلمای لاتیانه نداره

پوست مو بدن سالمی داره اهل ورزش کتابه

اینا واقعا چیزای ادایی نیست روتین خیلی معمولی حتی توی کشورای دیگه هم معمولیه این چیزا

من نگفتم ادایی هستم گفتم این روتین رو دارم دیگه چه کارهایی انجام بدم

بحرفیم...🎀