2777
2789
عنوان

دوست حسود

54 بازدید | 6 پست

شما هم دوست صمیمی تون ناراحت میشه وقتی دوست جدید پیدا میکنین؟! طبیعیه؟ چون من این حس رو ندارم ولی دوست صمیمیم انتظار داره جز اون دوست دیگه ای نداشته باشم و تمام وقتم رو با اون بگذرونم

این از حسادته یا این که چون دوستشم روم حساسه؟😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعی خوب نمیخواد از دستت بده به نظرم

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

والا دوست صمصیمی دارم با دوست دوران مدرسم دوست شدم

اون دوستم اصللا نه ازم خبر داره نه ازش خبر دارم از وقتی که عقد کرده محل سگ نمیزاره بهم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بنظرم هیچوقت هیچوقت فقط یک دوست نداشته باش، دایره اجتماعیت هرچقدر بیشتر بهتره. زمانی که سنت بالاتر بره خیلی پشیمون میشی که بخاطر یک نفر خودت رو عقب انداختی،همه دوستهای من این شکلی بودن مثل دوست تو اما اهمیت نمیدادم و کار خودم رو میکردم. بهترین نکتش اینجا بود که نمیتونستن از من سواستفاده کنن چون ادمی که تنها باشه همه اشتباهات طرف رو میبخشه نکنه تنهاتر بشه.باور بکن این حسادت یا دوست داشتن نیست بلکه یک مشکل روانیه چون اون یا پشت سرت حرف میزنه که نمیخواد بفهمی یا میخواد تورو تخریب کنه حواست جمع باشه این افراد خودشون با همه درارتباطن و زمانی که دوست جدیدی پیدا کنن تورو فراموش میکنن

اوایل قهر میکنه، گله میکنه اما به مرور عادت میکنه اگر واقعا دوست تو باشه

خیلی رک و واضح هم بهش بگو من میخوام دوست بیشتر داشته باشم توام همینکارو بکن مهم اینه دوست صمیمیت من باشم

کسایی که این اخلاق رو دارن واقعا باید تلاش کنن تغییرش بدن اگر انقدر وابسته هستید به دوستتون که نمیخواید از دستش بدید این رو بدونید هرچقدر ماهی رو محکم تر بگیری بازم از دستت لیز میخوره، مهم نیست چه رابطه ای باشه همیشه باید دوطرفه باشه اگر میبینی طرف مقابل تلاشی نمیکنه یا براش مهم نیست بچزونش یا ولش کن، تو این روزای سخت دنبال مشکل بیشتر نباشید