2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

136 بازدید | 12 پست

من دوس ندارم تا اخر عمرم بچه ای ب این دنیا بیارم ایا پشیمون میشم کسی هست طرز فکر منو داشته باشه و بعدش پشیمون شده باشه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبل ازدواج این طرزفکر رو داشتم بعدش نظرم عوض شد

میشه بگی چیشد نظرت عوض شد شوهرت باعث شد

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
بهترین تصمیم زندگیتون رو گرفتید، تبریک میگم

از چ بابت

اونم هیچی نگفت خودم دیدم شوهرم مرد خوبیه دلم خواست خانواده خودمو داشته باشم همیشه میترسیدم وقتی دیدم ...

پس مرد خوب تاثیر داشته

از چ بابت

اول بچتون به این دنیا نمیاد تا عذاب و سختی بکشه

دوم خودتون اذیت های دوران بارداری رو تجربه نمیکنید

سوم بچه بزرگ کردن مگه شوخیه از روز اول مشکلات داره هر چی هم بزرگ میشه مشکلاتش بیشتر

هر چیز که در جستن آنی، آنی

اول بچتون به این دنیا نمیاد تا عذاب و سختی بکشه دوم خودتون اذیت های دوران بارداری رو تجربه نمیکنید س ...

دقیقا از اول ک ب این دنیا بیاد تا اخر عمرش باید درد بکشه بعدم بمیره ما چ فایده ای داشتیم واسه کره زمین ک بخواد بچم داشته باشه

دقیقا از اول ک ب این دنیا بیاد تا اخر عمرش باید درد بکشه بعدم بمیره ما چ فایده ای داشتیم واسه کره زم ...

دقیقا، اگرم خیلی عاشق بچه ها هستید به مراکز نگهداری بچه ها سر بزنید و براشون خوراکی یا هدیه بگیرید یا حتی بعدا به سرپرستی قبول کنید یه بچه رو

هر چیز که در جستن آنی، آنی

دقیقا، اگرم خیلی عاشق بچه ها هستید به مراکز نگهداری بچه ها سر بزنید و براشون خوراکی یا هدیه بگیرید ی ...

ن حقیقتش اصلا از بچه خوشم نمیاد حالم بهم میخوره