2777
2789
عنوان

کی مقصره

67 بازدید | 12 پست

سلام خانما خانواده ام دامادمون و خانواده اشو دعوت کردن پارک ب صرف شام منم همسرم خیلی خسته بود ولی ب اصرار منو مامانم اومد ولی ب مامانم گفت من بعد شام برمیگردم نمیتونم بمونم چون چهارصبح میره سرکار همسرم

خلاصه دامادمون اینا ساعت نه و نیم شب اومدن تا شام خوردیم شد یازده همسرم یازده و نیم گفت بریم خونه ک بابام گفت نه صبر کن الان همه باهم میریم چون با ماشین ما میخواستن برگردند خلاصه ی نیم ساعت دیگه موندیم و تا وسایل جمع کردیم شد دوازده و نیم حالا ب خانواده دامادمون برخورده ک چرا شوهر من زود پاشد ک بریم خونه و میگن ب ما بی احترامی شده بنظرتون حق با کیه ما فقط خواستیم زودتر برگردیم ک همسرم چهار صبح بیدار بشه و بره سرکار بعدم ما خودمون خاستیم برگردیم با کسی کاری نداشتیم

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید مخصوصا سنبل اقاهای سایت🤢❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کسی باید با خودش ماشین میاورد بنده خدا شوهرت از اول گفته ک زود میره چون باید ساعت ۴ صبح بره سرکار

بابام ماشینش تعمیرگاه بود

بخدا منم همینو گفتم الان اجیم با شوهرش دعواشون شده گفته بابات و دامادتون باهم نقشه ریختن ک زود برگردن😒

دقیقا چه بی احترامی بهشون شده؟؟؟؟؟گوه خوردن حق با شماست

بخدا تازه اینا بی احترامی کردن ما هفت و نیم رفتیم ولی اینا نه و نیم اومدن

ناراحتی شون بی معنیه چون مشخصه طرف میخواد بی احترامی کنه یا واقعا خسته هست و کار داره

بخدا شوهرم چهار صبح ک میره چهار عصر برمیگرده کارشم ب شدت سنگینه

اونشبم تا رسیدیم خونه شد یک و نیم بنده خدا چهارصبح بیدار شد

بابام ماشینش تعمیرگاه بود بخدا منم همینو گفتم الان اجیم با شوهرش دعواشون شده گفته بابات و دامادتون ب ...

وا مگه حسرت پارک رفتن داشته

مشکل از دامادتونه

شوهرت اگه میخواست عمدا کاری کنه از اول نمیگفت بنده خدا با خستگی پاشده اومده پارک

وا مگه حسرت پارک رفتن داشته مشکل از دامادتونه شوهرت اگه میخواست عمدا کاری کنه از اول نمیگفت بنده خدا ...

اره شوهرم اصلا تو این وادی ها نیست ک زرنگ بازی دربیاره و ...