2777
2789
عنوان

کنکور زبان

114 بازدید | 18 پست

سلام حالتون چطوره؟

من چند تا سوال درباره کنکور زبان داشتم

دیروز متوجه شدم که اگه رتبه زیر ۵۰۰ داشته باشی میتونی

تهران بیاری حتی برای غیر انگلیسی

بقیه شهرا چجورین؟

و اینکه آزاد با هر رتبه ای میشه رفت؟

بقیه شهرا هم بستگی به سهمیه منطقه اینا داره

بزنی آخرین رتبه های قبولی سالهای پیش رو میبینی

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیر ۵۰۰ رنج زیادی حساب میشه ، برای غیرانگلیسی آره تهران میده ولی انگلیسی هاش رتبه بهتری میخواد و این ...

واقعا تنها امیدم اینه که حداقل کرج یا شهرستان های تهران قبول شم

شما اطلاعی درباره این مناطق ندارین که چجورین؟

و اینکه کلا زبان تا چه رتبه ای قبولی داره؟

حالا هرجا که باشه

واقعا تنها امیدم اینه که حداقل کرج یا شهرستان های تهران قبول شم شما اطلاعی درباره این مناطق ندارین ک ...

قبول میشی نترس

برا من بخش vocabulary سخت میاد

تست کار کردی؟سطح زبانت چیه؟

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

واقعا تنها امیدم اینه که حداقل کرج یا شهرستان های تهران قبول شم شما اطلاعی درباره این مناطق ندارین ک ...

درصد حدودیتو با نهایی هات بگو تا بت بگم شهرستان ها قبول میشی یا نه . تا رتبه ۳ هزار و اینا من قبولی دیدم ولی جاهای خیلی دور و تیپ ۳ دیگه

قبول میشی نترسبرا من بخش vocabulary سخت میادتست کار کردی؟سطح زبانت چیه؟

برای منم همینه

این طبیعیه و برا همه یکسانه ما حتی روز کنکورم وکب جدید میبینیم

اره کار کردم تو این روزای اخرم دارم همش آزمون میزنم

خیلی استرس دارم جدی

اونم بد نیست بیشتر نقطه قوتم تو گرامر ایناس

امسال میخوای کنکور زبان بدی؟

درصد حدودیتو با نهایی هات بگو تا بت بگم شهرستان ها قبول میشی یا نه . تا رتبه ۳ هزار و اینا من قبولی ...

درصد حدودیم ۵۰ ۶۰

نهایی که فعلا نیومده جوابش ولی تقریبی بخوام بگم

زبان ۲۰

فارسی ۱۶ ۱۷

عربی هم مثل فارسی

سلامتو هم فقط پاس کردم بخاطر درصد کمش

درصد حدودیم ۵۰ ۶۰نهایی که فعلا نیومده جوابش ولی تقریبی بخوام بگم زبان ۲۰ فارسی ۱۶ ۱۷عربی هم مثل فارس ...

اره بابا میاری شهرستان رو خیالت راحت، اگر نهایی هات ۱۸ ۱۹ به بالا بشه حتی اصفهان و اینا هم احتمالش هست بیاری

اره بابا میاری شهرستان رو خیالت راحت، اگر نهایی هات ۱۸ ۱۹ به بالا بشه حتی اصفهان و اینا هم احتمالش ه ...

ایکاش حداقلش کرجی چیزی باشه مشاورم میگفت میتونی بیاریش باز نمیدونم

چون احتمالش کمه بذارنم برم شهر دور

شهریه دانشگاه آزاد چقدره؟

برای منم همینهاین طبیعیه و برا همه یکسانه ما حتی روز کنکورم وکب جدید میبینیم اره کار کردم تو این روز ...

خب خوبه پس

منم نقطه قوتم تو گرامره

اره امسال شرکت کردم

شرکت کردی؟چی و کجا اوردی

کنکوری امسالم مثل شما گلم