2777
2789
عنوان

همسایه ندید بدید

2263 بازدید | 109 پست

خانوم ها بنظرتون چه رفتاری بااین همسایه داشته باشیم ماتو آپارتمان میشینیم همسایه روبه روی ما یک خانواده هستن خونه از خودشون نیست ما صاحب خونه هستیم اونا بچه کوچک دارن ولی ما نه صدامون درنمیاد سر یک ماجرایی با فامیل هم قطع ارتباطیم رفت وآمد نداریم بخاطر همینکه مهمون خونمون نمیاد فکر میکنه ما وضعمون پایین هست هروقت کفش نو میخره برای خودش بچه هاش از عمد سرراه میزاره ما ببینیم یا هرروز یک کفش بالا جاکفشی میزاره ما ببینیم حتی تو پارکینگ جلو انباری کارتن قند و قوطی روغن جامد ۵کیلویی جلو در انباریش میزاره جورایی که ما ببینیم یا از عمد تو حیاط پایین پنجره مون کباب درست میکنه آنوقت کفش لباس نو تو تن ما ببینه جا میخوره حتی یک بار قیافه گرفت یک بار یکم میوه کاهو گوجه خیار خریدم به چشش خورد همش پلاستیک نگاه نگاه میکرد یا صحبت گرونی شد اوگفت دوتا سطل مرغ گوشت گذاشتم تو فریزر منم گفتم دوتا مرغ خریدم ۱۸۰۰ چقد گرون شده منو نگاه نگاه کرد جا خورد بعدش گفت من خیلی به مال حلال اعتقاد دارم حتی پز پفک و چیپسش بچه هاش هم به ما میده ما چیکار کنیم بنظرتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه زیادی باهم قاتی شدید درباره خوردن و یخچال هم حرف میزنید نیازی به این همه صمیمیت با همسایه نیست اونم همسایه ای که موقته

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

هیچی .

میخواد بگه مستاجرایم اما دارا هستیم پولداریم . فکر میکنه به جشم ترحم و تحقیر بقیه نگاش میکنن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کفش طبیعیه جلو در بمونه طبیعیه بزاره تو جا کفشی

طبیعیه وسیله سنگینو بزاره پایین همسرش اومد بزاره بالا

همه کاراش و رفتاراش کاملا طبیعیه

چجوری جا میخوره متوجه میشی من موندم.فک کنم زیاد دقیقی روشون

پروف خودمم شات نگیرید.متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

شما قاطی نشین باهاشون فقط در حد سلام و علیک خالی

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه