2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

محمد برمیگرده سمتم ؟

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

قد متوسط رو به کوتاه چشم ابرو مشکی و تپل بشدت کاری و زرنگ اصلا زیاد سرش تو دختربازی اینا نیست برعکس ...

بیشترشو درست گفتی . جز اینکه سه تا ابجی داره تک پسره بقیه کاملا درست بود. حسی داره بهم راست میگه یا دروغ چون ادعا میکنه دوستم داره

میشه حست در موردم بگی؟امسال ازدواج دارم؟؟ ر چیکار میکنه قرار نیس کاری کنه؟؟

شما حالت خیلی بده چرا عزیزم

خیلی گریه میکنی بدجور دلتنگ یه نفری مواظب روحت باش

خیلیا دلتو شکوندن

آره ازدواج خوب داری اما با رل عنت نه

با خلوص نیت انجام بده برو دنبال هدفا و علایقت کتاب بخون به خدا نزدیک شوشما حاله دورت خیلی انرژی منفی ...

ببین اصن ذهنم انگار سنگ شده نمیتونم با ادما ارتباط بگیرم اضطراب اجتماعی ندارما اصن نمیدونم چی بگم جلوشون نمیدونم درکشون کنم همش تو ذهنممم فقط چند ساله همینم درکی از واقعیتای اطرافم از محیط ندارم نمیدونم چجور بگم ذهنم قفل شده مثل قبلنا نیستم مثل بچگیام

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

آره خواستگار هم داشتی زیاد اما دلت راضی نمیشه الان هم تو یه رابطه بلاتکلیف هستی از بودن تو خونه پدری ...

برای منم میگی عزیزم ؟

نتیجه ای که منتظرم اعلام بشه چطوره؟

امسال میرم یا یک سال دیگه میخونم؟

2827
2791
2779
2792