2777
2789
مه مغزی داری فکر کنم منم چند وقتیه اینجوریم تمرکز نمیزاره داشته باشی درمانش اینه برم سرکار تو جامعه ...

توروخدا بزار بیشتر برات بگم ببین اصن با هیییچ چیز نمیتونم ارتباط بگیرم حتی با بدن خودم همش جمله هارو حفظ میکنم قبل از اینکه بگم به بقیه

بیش از حد فکر میکنم فکرای بیخود الکی

همش سناریو سازی وسواس ذهنم خیلی ضعیف شده ولی دلیلش چیه راهش چیه

این خیلی رو زندگیم اثر بد گذاشته😞

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا بزار بیشتر برات بگم ببین اصن با هیییچ چیز نمیتونم ارتباط بگیرم حتی با بدن خودم همش جمله هارو ...

بگو عزیزم میشنوم

ببین یه ام آر آی و نوار مغزی برو حتما

من بعد یه دوره افسردگی اینجوری شدم با دارو حل میشه هر چند که من اون دوره شیردهی بودم و نرفتم دکتر از ترس اینکه دارو بده بهم

بگو عزیزم میشنوم ببین یه ام آر آی و نوار مغزی برو حتما من بعد یه دوره افسردگی اینجوری شدم با دارو حل ...

گفتی یه دوست دلسوز اون کیه من تنهام اخه ارتباطاتم ضعیفه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

بگو عزیزم میشنوم ببین یه ام آر آی و نوار مغزی برو حتما من بعد یه دوره افسردگی اینجوری شدم با دارو حل ...

عزیزم من چیکار کنم خیلی پسرخالمو دوست دارم خیلی ادم پاکیه ولی کم صبرم خیلیی تنهام خیلی وقته بلاتکلیفم دوست دارم ازدواج کنم برم پی زندگی خودم . خالمم خیلی ادم خوبیه منو خیلی دوست داره . دوسه سال زودتر پا پیش ننیذارن؟🥲

[QUOTE=420306917]با یه آدم بی مسولیت بد دل ازدواج کرده بودی و بچه ننه و. اینکه بهش شک داشتید با فامیلش در ارتباط بوده[/QUOTE منم میگی عزیزممم.؟ کات کردم برگشت هس یا کامل تموم شد؟

شما حالت خیلی بده چرا عزیزم خیلی گریه میکنی بدجور دلتنگ یه نفری مواظب روحت باشخیلیا دلتو شکوندن آره ...

اره درسته

یعنی اصلا بهم فکرم نمیکنه؟ بازگشتم نداره؟

بنظرت چ کنم ؟ خوب میشم اصلا یادم نمیره😭

الان شما هم حس ششمی؟

من بیشتر وقتا واسه خودم پیش میاد ک حدسام درست از اب در بیاد اره حس ششمم تا حدودی قویه ولی ن درحدی ک از پشت تلفن بگم . حضوری مثلا از ده تا چیز هفت تاش درست درمیاد اینجوریه

آره خواستگار هم داشتی زیاد اما دلت راضی نمیشه الان هم تو یه رابطه بلاتکلیف هستی از بودن تو خونه پدری ...

ز دوسم داره؟ چرا پارسال برام نخرید؟ چه حسی بهم داره؟ از هم جدا میشیم؟