2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من الان ۳ هفتس زایمان کردم فرق نکرده

منكه ٩ ماهه زايمان كردم تازه تازه داره تركاش ميره شكمم رفته ولي ران پام هنوز تركاش كبوده

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

این ترک های پوستی یا به اصطلاح استریا درمان خونگی یا اینکه کرم بزنی و خوب بشه نداره،یا اگه هست خیلی کم پیش میاد،تنها راه درمان لیزر کردنه،ولی میشه از این ترک ها پیشگیری کرد،با مصرف ویتامین ایی و استفاده از روغن زیتون و..

و اینکه این ترک ها رو تا زمانی ک قرمز هستن شاید بشه با همین راههای خونگی و مالیدن آلوئه ورا وروغن زیتون و ویتامین ایی درمان کرد،ولی اگه قرمزیشون بره جاشون میمونه و باید لیزر کرد،من چون خودم از این ترکهای پوستی پشت زانوهام و یکم روی لگنم دارم برای درمانشون تحقیق کردم ک ب این نتایج رسیدم،البته من شنیدم با استفاده از درمارولر هم میشه درمانشون کرد😊

تا قرمز هستن با روغن زیتون یا بایو اویل یا کرم ضد ترک مبتونی ازبین ببریشون سفید بشن دیگه نمیرن هرکدومو استفاده میکنی مداوم استفاده کن وگرنه نتیجه نمیگیری

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )