2777
2789
عنوان

رابطه ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 92 پست

خیلی خسیسه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا خیلی حساب کتاب میکنه، خسیسه اونم پسری که از جیب بابایی خرج میکنه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

من باشم بدون فکر میذارمش دم دراونم ساعت نه شب

پسره به مامانش گفته دختره ماشین داره مامانش گفته مطمئنی ماله خودشه؟ شاید ماله باباشه الکی میگه ماله خودمه

یبار دیگه مامانش گفت بود یبار هم با ماشین دختره برید بیرون

نظرم منفیه .... وقتی وضع مالیش خوبه اما تو یک سال حتی دو سه تا کادوی خوب نگرفته یا اینکه روزایی که کلاس نداره میره از دانشگاه غذا میگیره 😶😐 اینا نشونه ی خسیس بودنه

و من اصلا تحمل ادم خسیس ندارم

اگه کسی وضع مالیش خوب نباشه ادم میتونه بخاطر عشق سازس کنه ولی با کسی که خسیسه نمیتونم کنار بیام اصلا

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
وقتی ک میگه شمع تو ماشین روشن نکن یعنی ماشینش از احساسات شما براش واجب ترهپس تعادل روانی ندارهوقتی ب ...

چه راحت برچسب روانی میزنید

خیلی از پسرا رو ماشینشون حساسن همه روانین

این خیلی خسیسه

آدم واقعا روانی میشه تو زندگی با آدم خسیس و سوختن و ساختن

اصلا به این آدم فکر نکنه

وضعش خوبه ولی میره تا دانشگاه غذا بگیره؟؟؟؟؟؟

این برای خودشم خرج نمیکنه

چه برسه به من

حتما تو زندگی دق میده ادمو

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

مغزش فقیره بری با یه کارگر ازدواج کنی زیاد فرقی به حالت نداره فقط برای بچه ات خوبه چون این مرد میراث ...

پسره به مامانش گفته دختره ماشین داره مامانش گفته مطمئنی ماله خودشه؟ شاید ماله باباشه الکی میگه ماله خودمه

دقیقا پسره به مامانش گفته دختره ماشین داره مامانش گفته مطمئنی ماله خودشه؟ شاید ماله باباشه الکی میگه ...

با این حساب، به نظر من چنین ازدواجی غیر معقوله.

ازدواجی که خانواده ی پسر بخوان روی مال و اموال دختر حساب باز کنن، عاقلانه نیست به نظرم.

نظرم منفیه .... وقتی وضع مالیش خوبه اما تو یک سال حتی دو سه تا کادوی خوب نگرفته یا اینکه روزایی که ...

حتی اگه دوسش داشته باشین؟

و اینکه با این حال که 27 سالشه با پدر و مادرش میره لباس میخره