2777
2789
عنوان

رابطه ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 92 پست
میشه دلیل تون رو بگین ؟چطور فهمیدین روانی؟

وقتی ک میگه شمع تو ماشین روشن نکن یعنی ماشینش از احساسات شما براش واجب تره

پس تعادل روانی نداره

وقتی با اینکه وضعیت مالی خوبی داره ولی بازم از غذای دانشگاه نمیگذره یعنی وابستگی مرضی ب پول داره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی اگه دوسش داشته باشین هم ازش جدا میشیم؟

آره جدا میشدم

چون واقعا سخته زندگی کردن با آدم خسیس

جالبه که برای دیدن حیوانات در باغ وحش....باید پول پرداخت کنند و بلیط تهیه شود سپس اجازه دیدن حیوانات را دارند.......................ولی بعضی ها خودشان را رایگان و مفت به اشتراک میگذارند تا دیده شوند.................البته شاید هیچ هنر و اصالتی ندارند که با آن دیده شوند و افتخار کنند ...با خودشان میگویند با اندام خودمان را به نمایش میگذاریم تا جلب توجه کنیم .....اندکی فکر

میشه دلیل تون رو بگین

چون خسیسه،و من مردی ک رفتارهای اقتصادی این شکلی داشته باشه رو نمیپسندم،نه خیلی انتظار هزینه دارم نه این مدلی،

دلیل دوم هم مامانشه،چون مامان خودم باسواد و اگاهه نمیتونم مادرشوهر جادوجنبلی تحمل کنم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

خودش که وضع مالی خوبی داره ولی انقدر حساب کتابی خسیس محسوب میشه مامانش هم که از این خرافاتی هاسبنظر ...

پسره به مامانش گفته دختره ماشین داره مامانش گفته مطمئنی ماله خودشه؟ شاید ماله باباشه الکی میگه ماله خودمه

یبار دیگه مامانش گفت بود یبار هم با ماشین دختره برید بیرون

وقتی ک میگه شمع تو ماشین روشن نکن یعنی ماشینش از احساسات شما براش واجب ترهپس تعادل روانی ندارهوقتی ب ...

پسره به مامانش گفته دختره ماشین داره مامانش گفته مطمئنی ماله خودشه؟ شاید ماله باباشه الکی میگه ماله خودمه

به نظر من، شخص مناسبی نیست برای ازدواج.

اگه وضع مالیش خوبه، نباید اجازه میداد حتی همون یک بار رو هم دختر هزینه رو حساب کنه. حالا اگه وضعش خوب نبود میشد آدم بگه شاید واقعا نداشته ولی به نظر من، باز هم معقول نبود که بذاره دختر حساب کنه.

اگه اون دختر در مجموع به این نتیجه رسیده که این پسر دست و دل باز نیست، به نظر من بهتره رهاش کنه.

اگر هم به نتیجه نرسیده که باید بررسی کنه.

دوم اینکه گفتین مادرش اهل فالگیر و این جور چیزاس.

از این لحاظ هم به نظرم مناسب نیست که با چنین شخصی وارد زندگی بشه اون دختر و باید رهاش کنه.

چون خسیسه،و من مردی ک رفتارهای اقتصادی این شکلی داشته باشه رو نمیپسندم،نه خیلی انتظار هزینه دارم نه ...

حتی اگه دوسش داشته باشین هم ازش جدا میشدین؟

به نظر من، شخص مناسبی نیست برای ازدواج.اگه وضع مالیش خوبه، نباید اجازه میداد حتی همون یک بار رو هم د ...

دقیقا