2777
2789
عنوان

نخ هفت رنگ

131 بازدید | 17 پست

سلام دوستان چندروز قبل بصورت اتفاقی درکمد لباس رابازکردم لای لباس خوابم یه نخ هفت رنگ دیدم یعنی هفت تانخ بارنگهای متفاوت وهم اندازه که دوتا گرهخورده بود الان چندروزه نگرانم نمیدونم کی وچه وقت وبه چه نیتی این راتوکمد م گذاشته

خدا لعنتشون کنه لابد سحر و جادوعه

کی اومده خونت؟ رابطه ت با همسرت چطوره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیاد اهل بیا وبرو نیستم فقط خانواده همسرم تواین شهرند که بااوناهم ارتباطمون درحد سالی یکبار عید

دوستی همسایه ای ، یا شاید خانواده شوهرت

ببین کی دشمنه باهات و حسوده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
میگم ممکنه کارخودهمسرم باشه .ازبس فکرکردم دارم دیوونه میشم

اهل این چیزاست؟ بهش بگو ببین چی میگه شوکه میشه یا هول میشه

حضوری بگو

اهل این چیزاست؟ بهش بگو ببین چی میگه شوکه میشه یا هول میشهحضوری بگو

همون لحظه که پیداکردم اونم بود.شوکه شد خواستم گره رابطهمان گفت نکن نکن .بعد من گوش نکردم گره رابازکردم انداختم دستشویی.ازاون روزم حال خوش خوب نیست کلا شبا نمیتونه بخوابه حتی دکترم چندبار رفته ولی خوب نمیشه

همون لحظه که پیداکردم اونم بود.شوکه شد خواستم گره رابطهمان گفت نکن نکن .بعد من گوش نکردم گره رابازکر ...

ای بابا فکر نکنم کار خودش باشه

توی خونه تون قرآن و اذان پخش کن

چهارقل بخون بذار انرژی منفی بره