2777
2789
شهریور امتحان میدی نشد دی امتان میدی

چه معدلی تراز پنج هزار میده؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه معدلی تراز پنج هزار میده؟

من پارسال کنکور دادم دقیق یادم نیست ولی میتونین توی این سایت های تبدیل معدل به تراز بزنین ببینین چجوریه و اینکه قبل کنکور همه چیز کاملا فرضه و خیلی تقریبیه مهم اینه که سازمان سنجش چجوری رتبه و تراز رو حساب کنه ماها که رسما به اون چیزی که حقمون بود نرسیدیم چون درست حساب نکرده بودن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
اصولا پاس میکنن

واقعا

اخه دوازدهم نهاییه

تو مدرسه خودمون برگزار میشه یا یه حوزه دیگه

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

واقعا اخه دوازدهم نهاییه تو مدرسه خودمون برگزار میشه یا یه حوزه دیگه

فقط خرداد نهاییه امکانش هست الان پاس نشی ولی برای شهریور و دی دیگه نهایی نیست فقط برای پاس شدن و گرفتن دیپلمه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
فقط خرداد نهاییه امکانش هست الان پاس نشی ولی برای شهریور و دی دیگه نهایی نیست فقط برای پاس شدن و گرف ...

مدیر مدرسمون گفت نهاییه