2777
2789
عنوان

هیییییچوقت

182 بازدید | 8 پست

هیچوقت با قطعیت چیزی رو درمورد خودتون نگید..

یه پست دیدم تو اینستا خانومه میگفت زمانی که میگی من محاااااله فلان کار رو انجام بدم داری برداشتن اون واحد رو توی کائنات برای خودت ثبت میکنی

دقت کردم دیدم راست میگه برا خودمم پیش اومده چندبار ک گفتم عمرا فلان کارو بکنم و طوری روزگار چرخیده که توی موقعیتش قرار گرفتم و اونکار رو کردم..

در نتیجه هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید نگید اگه من جاش بودم فلان میکردم یا فلان نمیکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر من بچه بودم می گفتم کی انقدر اسکوله بره انسانی خودم رفتم😐

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

بشدت به این موضوع معتقدم بشدتتتت یعنی گفتم فلانی حتما دختر خرابیه که فلان تصمیمو گرفت خدا منو گذاشت ...

منم همینطور و واقعا الان میترسم دیگه از این موضوع

ادم اصلااااا نباید بگه من عمرا این کارو بکنم هیچکس از فرداش خبر نداره

شدیدا موافقم

به این نتیجه رسیدم که اول سلامتی خودم باید تو الویت باشه.دیگه از تلاش برای مادر شدن دست میکشم. ناامید نشدم ولی به این نتیجه رسیدم که به صلاحم نیست طعم مادری رو بچشم ... هر چند سنم زیاده ولی خدا بزرگه