2777
2789
عنوان

روضه

56 بازدید | 7 پست

سلام

امیدوارم حالتون خوب باش

من از امروز شروع کردم اولین شنبه روضه خانگی🌱مسلم ابن عقیل با یه سفره صلوات کوچیکم دارم انداختم اسپند دود کردم با صلوات و...

اگه کسی تجربه داره یا توصیه بهم بگید ممنون

امیدوارم بتونم بالطف خدا به آرزم برسم

امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس

یکم دیره نشده برای روضه؟ ماه محرم و صفر تموم شده

اما به هرحال قبول باشه

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

یکم دیره نشده برای روضه؟ ماه محرم و صفر تموم شدهاما به هرحال قبول باشه

فک کنم منظورش برای خرید خونه هست که میگن چنتا شنبه روضه ی حضرت مسلم بگیرید

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم دیره نشده برای روضه؟ ماه محرم و صفر تموم شدهاما به هرحال قبول باشه

ممنون قبول حق توی ماه صفر ۱۰ روز روضه گرفتم میگن روضه مسلم باید ۷تاشنبه پشت سرهم خونگی بگیری ک خیلی مجربه

امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس

قبول باشه و التماس دعا 🙏 🙏 🙏

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

قبول باشه و التماس دعا 🙏 🙏 🙏

قبول حق

چشم

فک کنم منظورش برای خرید خونه هست که میگن چنتا شنبه روضه ی حضرت مسلم بگیرید

درسته واسه خرید خونه بعدش نتیجه بگیرم بازم بر میدارم انشاالله

درسته واسه خرید خونه بعدش نتیجه بگیرم بازم بر میدارم انشاالله

ان شاءالله