2777
2789
عنوان

فرهنگیان

67 بازدید | 20 پست

دوستان من دیروز و امروز ازمون فرهنگیان ماز رو دادم . رتبه کشوری ازمون اولم 1528 و رتبه کشوری ازمون دومم 1009 منطقه 3 هم هستم . میتونم امیدوار بشم برای قبولی در کنکور فرهنگیان .برای این موضوع خیلی استرس دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک میکنم نهایی ها رو زیاد خوب ندادم وبرای همین میترسم

الان اصلا مهم نیست چطور دادی

مهم اینه ک ازمون های نهایی رو دادی و تموم شده رفته..باید برای از این ب بعد تلاشتو کنی..گرچه ک مطمئنم نهایی ها رو عالی دادی...روزی ک نهایی ها رو دادم همش میگفتم خراب کردم اصلا میوفتم اینقدر ک بد دادم ولب نمراتم خیلب خوب شدند...نگرانش نباش

بعد چون میگن ماز تراز و رتبه اش نزدیک کنکوره دادم

من خودم گزینه دو شرکت میکردم...ولی هیچوقت نتونستم درسی رو صددرصد بزنم..اما داخل کنکور تونستم یکی از درسا رو ۱۰۰درصد بزنم ..پس اصلا مقایسه نکن..بعضیاشون بیخودی سوالات خیلی سختی طراحی میکنند

من خودم گزینه دو شرکت میکردم...ولی هیچوقت نتونستم درسی رو صددرصد بزنم..اما داخل کنکور تونستم یکی از ...

اها .به نظرتون تو این 5 روز چیکار کنم که نتیجه ام بهتر بشه. تجربی هستم

الان اصلا مهم نیست چطور دادیمهم اینه ک ازمون های نهایی رو دادی و تموم شده رفته..باید برای از این ب ب ...

شمام امسال کنکوری هستین یا قبلا دادین .من اولین بارمه کنکور میدم

شمام امسال کنکوری هستین یا قبلا دادین .من اولین بارمه کنکور میدم

نه من کنکوری ۴۰۲بودم عزیزم

هیچ نگرانش نباش و اصلا خودتو با دوستات و اینا مقایسه نکن و همیشه تو تنهاییت تلاش کن برا چیزی ک میخای و دربارش با دوستات صحبت نکن..من یسری همکلاسی داشتم حتی زنگ تفریح هم مشغول تست زدن بودن بشدت درس خون بودن..مامانم همیشه میگف اینا میرسن ب چیزی ک میخوان تو بیشتر بخون..ولی اونا چیزی ک میخاستنو قبول نشدن ولی من شدم..ساعت زیاد خوندن ملاک نیست اصولی خوندن و مفید خوندن ملاکه..و بخش مهمی از رشته ای ک شما میخای مصاحبست ک براش حتماا تمرین داشته باش از قبل..

نه من کنکوری ۴۰۲بودم عزیزمهیچ نگرانش نباش و اصلا خودتو با دوستات و اینا مقایسه نکن و همیشه تو تنهایی ...

من اول میخوام پیراپزشکی برم اگه شهر های نزدیک .اگه نه هم فرهنگیان چون توانایی پشت موندن رو ندارم