2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو خیلیییی دعا کن خیلییییی

انقدرررر اذیت شدمممم انقدر داغون شدممم انقدر خستممم🥺😭

دعا کن چیزی که میخوام بشه به امام رضا بگو ضامنم بشه پیش خدا واسطه بشه برام معجزه کنه منم میام پیشش🥹❤️🙏🏻😭

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...

خودم مشهدیمولی واسم دعا کن لطفن

شماهم مشهدی باز برا من دعا کن پیامم بالاتر هست دعا کن چیزی که میخوام بشه خیلی نیاز دارم بهش

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...

انشالله به حاجتات برسی

بخاطر چهارده معصوم و لطفا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج به هیشکی نشیم انشالله 🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همین فردا اول صبح بره مسافر کشی و فردا شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و حتما بره سرکار و تایم کاریش 24 ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچه های سالم همیشه درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش و انشالله برادرم خیلی باهوش و زرنگ و اجتماعی و درسخون و پرتلاش شه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به من و خاله هام و داداشام و خواهرم و مادرم و داداشام و بچه های خاله هام و مادربزرگم سلامتی و آبرو و حیثیت و اعتبار و خوشبختی و موفقیت و رزق فراوان و امنیت و خوش شانسی و خوشحالی و زیبایی و عمر خیلی طولانی بده 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل سبد کالام حل شه و اون چند ماهی که سبد کالا بهم ندادن معجزه شه بهم بدن و تو رو خدا دعا کن انشالله یارانمو قطع کردن انشالله مشکلم حل شه و هر ماهبهم بدن و اصلا قطعش نکنن و همیشه و هر ماه یارانه و سبدکالا به کارت خودم واریز شن💔😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم شل و ول و بی دست و پا و بی عرضه و بی اعتماد به نفس و ساده و مظلوم و تو سری خور نباشیم و اصلا دهن و زیر بغلمون بوی بد نده(خیبلی مراعات میکنیم و دکتر رفتیم خوب نشدیم)😭

خوشا به سعادت عزیزم سلام مارا به آقا برسون از قول من بهشون بگو

قربونت برم آقا جون خودت میدونی تو این چند روز چی بهم گذشت آقا جان راهم دوره نمیتونم خودم بیام حرمت یه دل سیر درود دل کنم

آقا جانم چقدر دیگه از بالا منا نگاه کنن خستم میرم پیششون دلم میترکه بسکه منا سگ محل میکنن خودت میدونی تو دلم چه خبره کمکم کن...😔

اسی من خیلی گرفتاررم خیلی هر چقدرم دعا میکنم بیشتر تو بدبختی فرو میرم خواهش میکنم دعام کن🥹💔😭

شما رو به امام رضا دعا کنید لطفا به اسم کاربریم دعام کنید پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم و بدجنس نباشن و خونه زندانیمون نکنن و بزارن بیرون من و عزیزانم راحت و تنها بریم همه جا بدون هیچ گونه محدودیتی😭و انشالله ماشیناشون بدن دستمون و بزارن بازار و عروسی و دانشگاه و جشن ها و سفر و دورهمی و هر جا دلمون میخواد بریم (من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔🥹...

بی زحمت و خواهشا و تو رو خدا به اسم کاربریم از ته دلت خیلی دعا کن من به این حاجتم که برام عقده و حسرت شده حتما امسال کامل و به نحو احسن برسم و زیباترین شم تو رو خدا دعا کن ارتودنسی قبل از جراحی فک ماهی دو بار برم و دانشکده دندون پزشکی حتی یک روز هم تعطیل نکنند و انشالله امسال بیمارستان دولتی شهرم با دکتر مدنظرم و بهترین رزیدنتش جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم با هزینه زیر ۳۰ میلیون و بیمه نصف بیشتر هزینه رو بهم بده و ارتودنسی قبل و بعد جراحی فک همه ی جلساتش حتما برم با هزینه خیلی کم و کیفیت عالی نگهدارنده دانشکده دندون پزشکی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت برام بزارن و کل هزینه های ارتودنسیم و جراحی فکم و نگهدارندم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون با کیفیت خیلی عالی و بدون خطای پزشکی شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله دانشکده ی دندون پزشکی که ارتودنسی کردم و بیمارستانی که میخوام جراحی فک کنم رو اصلا بمب نزنن و هیچ وقت خراب نشن و تجهیزات و ساختمونشون اصلا آسیب نبینه و هیچ وقت تعطیل و غیر حضوری نشن😭تو رو خدا دعا کن ریشه ی دندونام کوتاه نشن و هیچ وقت دندونام نیفتن و اصلا نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم😭

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و از این ماه تا همیشه من و مادرم و خواهرم و داداشام حقپق پدرمو بگیریم (پدرم خیلیییی خسیس و شکاک و بداخلاق و بددهن و دست به زن داره پول بهمون نمیده حتی پول شارژ هم نمیده دعا کن حقوقش کامل از همین ماه تا ابد بیفته دست من و خواهرم و داداشام و مادرم)