انشالله به حاجتات برسی
بخاطر چهارده معصوم و لطفا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج به هیشکی نشیم انشالله 🥹
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همین فردا اول صبح بره مسافر کشی و فردا شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و حتما بره سرکار و تایم کاریش 24 ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭
تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچه های سالم همیشه درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش و انشالله برادرم خیلی باهوش و زرنگ و اجتماعی و درسخون و پرتلاش شه😭
تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به من و خاله هام و داداشام و خواهرم و مادرم و داداشام و بچه های خاله هام و مادربزرگم سلامتی و آبرو و حیثیت و اعتبار و خوشبختی و موفقیت و رزق فراوان و امنیت و خوش شانسی و خوشحالی و زیبایی و عمر خیلی طولانی بده 😭
تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل سبد کالام حل شه و اون چند ماهی که سبد کالا بهم ندادن معجزه شه بهم بدن و تو رو خدا دعا کن انشالله یارانمو قطع کردن انشالله مشکلم حل شه و هر ماهبهم بدن و اصلا قطعش نکنن و همیشه و هر ماه یارانه و سبدکالا به کارت خودم واریز شن💔😭
تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم شل و ول و بی دست و پا و بی عرضه و بی اعتماد به نفس و ساده و مظلوم و تو سری خور نباشیم و اصلا دهن و زیر بغلمون بوی بد نده(خیبلی مراعات میکنیم و دکتر رفتیم خوب نشدیم)😭