2777
2789
عنوان

یکی مثل من

115 بازدید | 3 پست

اینجا، هیچکس تنها نیست.

«یکی مثل من» برای همهی ما ساخته شده؛ برای تمام لحظههایی که حرفهایمان را در گلو نگه داشتیم، برای ترسها، برای رویاهای جوانه زده در تاریکی و برای تمام آن «کاش»هایی که دیر به سراغمان آمدند.

ما اینجا نیستیم که به هم راهکار بدهیم یا همدیگر را قضاوت کنیم. ما اینجا هستیم تا روایت کنیم. این خانه، پناهگاهی است برای آنهایی که میخواهند ناشناس، اما صادقانه حرف بزنند؛ جایی که بفهمیم تجربههای تلخ و شیرین ما، چقدر به تجربههای آدمهای دیگر نزدیک است.

هدف ما ساده است: ایجاد فضایی امن که در آن هر کسی، فارغ از نام و هویتش، بتواند خودش باشد. چون در نهایت، همهی ما در این مسیر رشد و زندگی، «یکی مثل هم» هستیم.

اگر حرفی برای گفتن داری، تجربهای برای شنیدهشدن یا روایتی که میتواند چراغ راه دیگری باشد، به خانواده «یکی مثل من» بپیوند و آن را با ما به اشتراک بگذار؛ شاید کلمات تو، درست در لحظهای که کسی به آن نیاز دارد، همراهش شود.

آدرس سایت در امضای استارتر قابل مشاهده است.

yeki-mesle-man.com «یکی مثل من»؛ پناهگاهی برای حرفهای ناگفته

چی هس سایته؟

سلام و وقت به خیر

بله به تازگی راه اندازی شده

۴ بخش داره:

بخش اول، صرفا برای درد دل و بیان آنچه که در دل داریم بهصورت ناشناس،

بخش دوم، تحت عنوان کاش زودتر می دانستم، تجاربی که خودمون داریم و نمیخوام کس دیگهای اشتباه مارو تکرار کنه.

بخش سوم، بین دوراهی، تجاربی از انتخاب های سخت زندگیمون و نظرخواهی برای انتخاب درست

بخش چهارم، تجاربی از نقاط عطف زندگیهای مختلف، نقطه ای که تغییر کردیم پیشرفت کردیم یا تصمیمات مهمی گرفتیم

و بخش آخر هم مقالات وبلاگ سایت هست.

راستش با دیدن موضوع تاپیکهای مختلف

تحت عنوان درد دل و حرف زدن و ...، ایده ش به ذهنم رسید و این سایت رو راه اندازی کردم. ان شاالله که مفید باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام و وقت به خیر

سایت به تازگی راه اندازی شده

۴ بخش داره:

بخش اول، صرفا برای درد دل و بیان آنچه که در دل داریم بهصورت ناشناس،

بخش دوم، تحت عنوان کاش زودتر می دانستم، تجاربی که خودمون داریم و نمیخوام کس دیگهای اشتباه مارو تکرار کنه.

بخش سوم، بین دوراهی، تجاربی از انتخاب های سخت زندگیمون و نظرخواهی برای انتخاب درست

بخش چهارم، تجاربی از نقاط عطف زندگیهای مختلف، نقطه ای که تغییر کردیم پیشرفت کردیم یا تصمیمات مهمی گرفتیم

و بخش آخر هم مقالات وبلاگ سایت هست.

راستش با دیدن موضوع تاپیکهای مختلف

تحت عنوان درد دل و حرف زدن و ...، ایده ش به ذهنم رسید و این سایت رو راه اندازی کردم. ان شاالله که مفید باشه